Edirne’den unutamıyorum

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Güzin abla, ben 21 yaşında bir genç kızım. Şu an bir erkek arkadaşım var ve o askerde. Onunla nişanlı gibiyiz. Ve 8 aydır onu hep bekledim. Sonuna kadar da bekleyeceğimi sanıyordum ama bu arada ben yeni bir işe girdim. Utanıyorum, ama bu iş yerindeki patronuma aşık oldum. O da bana karşı duygularını gizlemiyor. Ama o evli. Onun yuvasının yıkılmasını istemem. Bu yüzden işten ayrıldım ama onu unutamıyorum. Onu görmeden, sesini duymadan yapamıyorum. Kendimi onun karısının yerine koyduğum zaman kendimden nefret ediyorum. Ama onu yine de unutamıyorum.

***

Sevgili kızım, bak ne güzel hareket etmişsin. İş yerinden ayrılıp bu tehlikeli durumdan uzaklaşmak istemişsin. Bu hareketin için seni kutlarım. Dediğin gibi bu genç patronun eşinin günahı ne? Eminim o da senin gibi o adamı sevip ona güveniyordur. Oysa o genç adam iş yerine gelen genç bir kızı baştan çıkarmakta hiçbir sakınca görmüyor. Kızım, askerdeki sözlünün yokluğu seni bir boşluğa sürüklemiş. Bu arada bir başkasına ilgi duymuşsun. Ama sanırım kendini hemen toparlayacaksın. Çünkü bu olmayacak bir ilişki. Sen de bunun farkındasın. Bu beraberlik pekçok kişinin acı çekmesine yol açabilir. Umarım sevdiğin genç dönünce her şey yoluna girer.

Cinsel konuları açık konuşalım

Makyaj kadının çekiciliğini arttırır

Makyaj bir bakıma cinsel açıdan karşı tarafın ilgisini çekmek için yapılır. Çünkü kadının cinsel heyecan duyduğu anda göz bebekleri büyür, ilişki sırasında yanaklarına kan hücum ettiğinden yanakları al al olur. Dudakları kızarır ve dolgun bir görünüm alır. Bir kadın karşı cinsten birinden etkilendiği zaman da bu heyecan gözbebeklerinin büyümesine yol açar. Bu da erkeği etkiler. İşte makyaj da bir anlamda karşı tarafı etkilemek için cinsel uyarının taklididir.



Yazarın Tüm Yazıları