Edirne Belediyesi’ne başarı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediyesi’ne başarı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 16:57

Edirne Belediyesi’ne başarı ödülü

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- ALTIN Kentler Platformu’nun düzenlediği şehirciliğin en büyük marka yarışması olan Altın Şehir Ödülleri (Golden City Awards 2017) Ödül Töreni’nde Edirne Belediyesi, Yılın En Başarılı İl Belediyesi Ödülünün sahibi oldu.

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen Altın Şehir Ödülleri, İstanbul Conrad Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına Başkan Yardımcısını Selçuk Çakır, katıldı. Geleceğin marka şehirlerinin bugünden öngören, dizayn eden ve kenti yönetenlerin başarılı projelerin ve hizmetlerin yarıştığını en kapsamlı ve profesyonel marka yarışması olan Altın Şehir Ödülleri 2017’de Edirne Belediyesi, Yılın En Başarılı İl Belediyesi Ödülü’ne layık görüldü.

Ödülü almak için sahneye çıkan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, sözlerine Mimar Sinan’ın “Dünya durdukça, eserlerimi gören aklıselim sahiplerinin, çabamın ciddiyetini göz önünde bulundurarak bana insaf ile bakacaklarını ve beni hayırlı dualarla anacaklarını umarım, inşallah” sözleriyle başladı. Koca Sinan’ın muhteşem yapısı olan Selimiye Camii’nin Edirne’de yer aldığını ifade eden Çakır, “Selimiye Camii, UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’nde de yer almaktadır. Aynı zamanda tarihin en eski organizasyonlarından biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne Edirne ev sahipliği yapmaktadır. Tüm katılımcıları bu yıl 10-16 Temmuz 2017 tarihlerinde 656’ıncısını düzenleyeceğimiz Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!