Edirne Belediyesi’nin klasik müzik konserleri ilgi görüyor

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediyesi’nin klasik müzik konserleri ilgi görüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:41

Edirne Belediyesi’nin klasik müzik konserleri ilgi görüyor

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay ücretsiz olarak düzenlenen Trakya Oda Orkestrası konserleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Edirne Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir yıldır her ay düzenli olarak düzenlenen Trakya Oda Orkestrası Konseri Edirnelilere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Şef Alper Çam yönetimindeki Trakya Oda Orkestrası her konserde farklı repertuar ve solistlerle Edirneli klasik müzikseverlerin kulağının pasını silmeye devam ederken, Edirnelilerin de ilgisi her geçen ay daha da artıyor.
Geleneksel hale getirilen Trakya Oda Orkestrası’nın Mart Ayı Klasik Müzik Konseri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilirken, konsere klasik müzikseverlerin yanı sıra Edirne Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’da katıldı. Alper Çam şefliğinde düzenlenen konserde kemanda Erdem Günay ile Özlem Beste Özel yer aldı.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Edirne Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Klasik Müzik konserlerimize gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımız Recep Gürkan’ın dediği gibi Edirne’yi kültürün başkenti yapacağız. Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!