Edirne Belediyesi’nden hijyen eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediyesi’nden hijyen eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 15:05

Edirne Belediyesi’nden hijyen eğitimi

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İşyeri Denetim Birimi Gıda Mühendisleri tarafından Edirne kent merkezinde bulunan lokanta, restoran ve yemekhane çalışanlarına yönelik kişisel ve işyeri hijyeni hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Halkı’na daha sağlıklı gıdalar sunmak için neler yapılması gerektiğini gerçekleştirdiği sunum ile anlattı. İşyerlerine yapılan denetimler sırasındaki gözlemlerini anlatan Tanrıkulu, halk sağlığını etkileyebilecek olumsuz etkenleri görseller ile anlatarak, çalışanların farkındalığının arttırılması sağlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “İşyeri denetimleri sırasında yaptığımız bilgilendirme ve eğitimlere ek olarak lokanta, restoran ve yemekhane çalışanlarının bilinç seviyesini arttırmak için bu tür toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Bizim için önemli olan halkımızın sağlıklı gıda tüketebilmesidir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!