Edirne Belediyesi Edirnespor artık Ünlü'ye emanet

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediyesi Edirnespor artık Ünlüye emanet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:25

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor'da kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, başantrenörlük görevi için Ender Ünlü ile anlaştıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Edirne Belediyesi Edirnespor'da kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, yaptığı açıklamada, Ünlü'nün başantrenörlüğünde sezonun son 7 karşılaşmasına çıkacaklarını söyledi.

Takımın var gücüyle mücadele ettiğini belirten Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Hakan Acer'den boşalan başantrenörlük görevine Ender Ünlü'yü getirdik ve bugün resmi sözleşmemizi imzaladık. Karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta pazartesi günü Türkiye Kupası maçları için yolculuğumuz başlıyor. İlk olarak Kayseri'de oynayacağız. Türkiye Kupası'nda hedefimiz ilk maçı kazanıp, Türkiye ve Edirne'ye yarı final heyecanı yaşatmak. Elimizden geldiği kadar mücadelemize devam ediyoruz."

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendileri için iyi olmadığını anlatan Boyacıoğlu, "ABD'li oyucumuz Latta tedavisini oldu geldi. Bu haftaki Galatasaray maçında oynaması zor görünüyor. Ukrayna Milli Takımı'na giden oyuncumuz sakat geldi. Milli ara bize pek yaramadı dersek doğrudur" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!