Edip Akbayram Beydağlılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Edip Akbayram Beydağlılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 14:37

Edip Akbayram Beydağlılarla buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Beydağ ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecece sanatçı Edip Akbayram, festival alanını dolduran 5 bin kişiye seslendi.

Beydağ ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'ici yıldönümü etkinlikleri kapsamında önce sahneye çıkan Komedi Dans Üçlüsü'nün gösterileri Kır Gazinosu'nda toplanan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, uzun zamandır sanatçı Edip Akbayram'ı ilçeye getirmek istediğini söyleyerek "Bugün Kurban Bayramı, Beydağ Kurtuluş Günü ve Edip Akbayram konseriyle 3 mutluluğu birden yaşıyoruz. Büyük ustayı 5 bine yakın yurttaşımız büyük bir zevkle izleyecek. Atatürk'ün yolunda her zaman dimdik yürüyeceğiz. Ülkeyi Atatürk çizgisinden kimse ayıramayacaktır. Bunu herkes bilmeli" diye konuştu.

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Edip Akbayram, ilk olarak 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' eserini seslendirdi. Sanatçı konserine 'Sevda ile sar yarim', 'Senden geçen ayrı günler', 'Şu metrisin önü', 'İşte gidiyorum' şarkıları ile devam etti. Gece geç vakitlere kadar devam eden konserde bazı gençler "Hak Hukuk Adalet "sloganları atarken bazıları da yer bulamadığı için yere oturarak sanatçıya eşlik etti.

Yüksel BALCI / BEYDAĞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!