Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol “46 Yok Olan” dizisinde!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolun kız kardeşi Eda Erol “46 Yok Olan” dizisinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:20

İzdivaç programı sunuculuğu yapan Esra Erol’un kızkardeşi Eda Erol, ablası gibi ekranlarda boy göstermeye başladı. Eda Erol, önceki akşam Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan yepyeni dizi “46 Yok Olan” dizisinde rol almaya başladı. Haberi Esra Erol duyurdu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Serdar Akar'ın yönetmenliğinde  Star TV'de dün akşam seyircisiyle buluşan '46 Yok Olan' dizisinde  Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un da rol aldığı ortaya çıktı.

Dizinin ilk bölümü yayınlanırken ünlü sunucu  Esra Erol, kardeşinin fotoğrafını paylaşarak "Yepyeni bir yolculuk#46yokolan yeni dizi #yolunacikolsun" notunu düştü.

Esra Erolun kız kardeşi Eda Erol “46 Yok Olan” dizisinde

Sosyal medyada çok konuşulan dizi, reytinglerde bekleneni veremedi. İlk 20'ye girmeyi başaramayan dizi, TOTAL'de 22'nciliğe yerleşti.

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!