Eczacılarda yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

Eczacılarda yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 16:45

Eczacılarda yeni dönem

Haberin Devamı

MANİSA'da 29. Bölge Manisa Eczacılar Odası'nın Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Burçin Kurtuluş, sağlık problemleri ile tekrar aday olmazken, tek listeyle başkan adayı olan Devrim Bali, 193 üyenin oyunun tamamını alarak eczacıların yeni başkanı seçildi.

29. Bölge Manisa Eczacılar Odası Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı Saruhan Otel'de gerçekleştirildi. Seçimde odanın 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Burçin Kurtuluş sağlık problemleri sebebiyle tekrar aday olmazken, odanın 4 yıldır genel sekreterliği görevini yürüten Devrim Bali tek liste ile başkanlığa aday oldu. Seçimde oda üyesi 586 eczacıdan 193'ü oy kullandı. Oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan Devrim Bali oda başkanı seçildi.

Kurtuluş'tan aldığı bayrağı en iyi yerlere taşımak için büyük gayret göstereceğini dile getiren yeni başkan Bali, "Aldığımız bayrağı en iyi yere taşımak için, eczacılarımızın yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Çeşitli projeler ortaya koyarak eczacılarımızın standartlarını yükselteceğiz. İnanıyorum ki bu yolda üyelerimiz de bize büyük destek sağlayacak" diye konuştu.   

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!