Eczacıbaşı VitrA, Avrupa'da tur arıyor

Güncelleme Tarihi:

Eczacıbaşı VitrA, Avrupada tur arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 10:16

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanş maçında yarın İstanbul'da Polonya temsilcisi Atom Trefl Sopot ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı ile Atom Trefl Sopot arasındaki karşılaşma Burhan Felek Voleybol Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak. İki takım arasında geçen hafta Gdansk'ta oynanan ilk maçı Eczacıbaşı VitrA 25-21, 25-20 ve 25-22'lik setlerle 3-0 kazandı.

Avrupa'da yoluna yenilgisiz devam eden Eczacıbaşı VitrA, turu geçmesi durumunda 6'lı play-off'ta İtalya'nın Prosecco Doc-Imoco Conegliano takımıyla, Rus temsilcisi Omichka Omsk Region arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak. İlk turda İtalyan takımı, Rus rakibini 3-0 mağlup etmişti.

Micelli: İlk galibiyeti unutmalıyız

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Micelli, Polonya temsilcisi Atom Trefl Sopot'la yarın yapacakları DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ikinci maçıyla ilgili olarak, ilk maçta aldıkları galibiyeti düşünmemeleri gerektiğini söyledi.

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanmalarına karşın, Atom Trefl Sopot'un iyi bir rakip olduğunu kaydeden Micelli, kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız deplasmandaki ilk karşılaşmada iyi bir oyun sergiledi. Net bir skorla ve iyi bir avantajla İstanbul'a döndük. Şimdi Atom Trefl Sopot'a karşı 3-0 kazandığımız ilk maçı unutup, ikinci maça odaklanma zamanı. Biz de bunu yapacağız" ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı VitrA Takım Kaptanı Esra Gümüş ise yaptığı değerlendirmede, rövanş maçında karşılaşacakları Polonya temsilcisinin küçümsenecek bir rakip olmadığını dile getirerek, "İyi bir ekibe karşı ikinci maçımızı oynayacağız. İlk maçı kazandık ancak yarın kazanmak için sahada olacağız. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılacak karşılaşma saat 17.30'da başlayacak ve tur atlayan ekip 6'lı play-off'a yükselecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!