Eczacı balosunda Merve konseri

Güncelleme Tarihi:

Eczacı balosunda Merve konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 13:25

Eczacı balosunda Merve konseri

Haberin Devamı

ADANA Eczacı Odası'nın (ADEO) düzenlediği Eczacılık Balosu'nda pop müziğin yeni yıldızlarından Merve Özbey sahne aldı. Gecede 30 yılı dolduran eczacılara plaket verildi.
Adana Sheraton Otel'de düzenlenen baloya, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener, Eczacılık ve Tıbbı Cihaz Müdürü Yüksel Coşkun, Adana Tabip Odası Başkanı Ali İhsan Ökten, eczacılar ve aileleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapyan ADEO Başkanı Ersun Özkan "Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü sosyal, kültürel ve mesleki bir dizi etkinliklerle kutladık. Meslektaşlarımız ile bir araya geldik. İyi de oldu. Bizler kökleri yüzyıllara dayanan bir mesleğin mensuplarıyız. Sağlığın bireysel ve toplumsal tam bir iyilik hali olduğu bilinciyle hizmet vermekteyiz. Yaşamın her alanına dokunarak ülkemize ve insanlarımızın sağlığına değer katıyoruz. Katmaya devam edeceğiz" dedi.
Eczacılar Güliz Akan, Ata Akan, Nebahat Acaban, Hale Özgüven, Hatice Önder, Yücel Biricik, Mustafa Çalışkan ve Sonay Köprücü'ye 30 yıl plaketlerinin verilmesinin ardından Merve Özbey sahne aldı. Sanatçı seslendirdiği eserlerin yanı sıra davul şov ile de ilgi çekti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!