Ecertaş Burdur'da söyleşiye katıldı

Güncelleme Tarihi:

Ecertaş Burdurda söyleşiye katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 11:40

Ecertaş Burdur'da söyleşiye katıldı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Burdur'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili söyleşiye katıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi konulu söyleşide konuştu. Söyleşiyi, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can ile Ak Partili gençler takip etti.

Türkiye'de vesayet rejimi olduğunu söyleyen Ecertaş, "Türkiye'de vesayet rejimi sürücü kurslarında adaylara araç kullanmayı öğreten, istediği zaman indirip çıkartan bir hoca. Sayın cumhurbaşkanımız 2002'de sürücü koltuğuna oturduğunda şöyle bir baktı yan koltuğa 2007 yılına kadar o vesayet rejimiyle yaşadı. İstediklerini belki tam olarak yapamadı ama vesayet rejimine 'kardeşim biz bu ülkeyi yönetmeye sevdalıyız, sen bize karışma' dedi. 2007 ve sonrasında yan taraftaki vesayet rejimine tekmeyi bastı ve arabadan dışarı attı. Cumhurbaşkanımız 'bu vesayet rejimini dışarı atmakla kalmayalım, debriyaj ve fren var orada onları da çıkartalım onları da atalım dışarı' diyor. Gün gelir arabayı da değiştiririz. MHP ile mutabık kalınan konu fren ve debriyajın vesayet rejiminin elinden alınması" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!