Ece Erken, Milli Piyango'dan İkramiye Kazandı

Güncelleme Tarihi:

Ece Erken, Milli Piyangodan İkramiye Kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 22:29

Ünlü sunucu Ece Erken’in yılbaşında aldığı Milli Piyango biletine ikramiye çıktı. Ece Erken'in aldığı 0774719 numaralı çeyrek bilete kaç lira ikramiye çıktı? Ece Erken büyük ikramiye mi kazandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü sunucu Ece Erken’in yılbaşında aldığı Milli Piyango biletine 750 lira ikramiye çıktı. Erken, oğlu Eymen’e çektirdiği bilete ikramiye çıktığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Erken, oğlu Eymen’in çektiği 0774719 numaralı çeyrek biletine 3 bin TL çıktı. Güzel sunucu 750 lira ikramiye kazandı.

Oğlu Eymen’in çektiği bileti Instagram hesabı üzerinde paylaşan Erken, “Tek bilet aldım Eymen seçti çeyrek. Herkese yeni yıl bol şans, sağlık, huzur, mutluluk ve aşk getirsin. Amorti bile tutturamadım bugüne kadar” dedi.

Ece Erken, Milli Piyangodan İkramiye Kazandı

Ece Erken Kimdir?

Ünlü televizyon sunucusu Ece Erken, 11 Mayıs 1978 yılında Çorlu’da doğdu. Aslen Samsun’llu olan sunucunun babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.

Haberin Devamı

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir ara ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur.

1 Eylül 2008'de uzun yıllardır birlikte olduğu Tuncer Öztarhan'la evlendi ancak çift 2009'da boşandı. Davut Güloğlu ile evliliğin eşğinden dönen sunucu, daha sonra kendinden 11 yaş küçük olan Serkan Uçar ile evlendi. Bu evliliğinden Eymen adında bir erkek evladı oldu. Sonrasında Serakn Uçar ile olan evliliğini olaylı bir şekilde bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!