Ece Erken, Eski eşine dava açtı

Güncelleme Tarihi:

Ece Erken, Eski eşine dava açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 15:47

Serkan Uçar’dan 8 ay önce boşanan Ece Erken, velayetin yeniden düzenlenmesi için yeni bir dava açtı.

Haberin Devamı

PROTOKOLE UYMUYOR

 Ece Erken, İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan davada, Serkan Uçar’ın boşanma protokolünde yer alan ve çocuğuyla görüşmesiyle ilgili hükümlerin yeniden düzenlenmesini istedi. Erken, babanın çocuğuna karşı ilgisiz davrandığını öne sürdü. 

ÇOCUĞUNA KARŞI İLGİSİZ

Ece Erken’in avukatı, dava dilekçesinde “Davalı baba çocuğuna karşı ilgisiz davranmaktadır. Babalık vazifesini yapmıyor. Üç yaşından sonra küçük Eymen’in uzunca bir süre babasının yanında kalmaması için davayı açtık” dedi. 

Ece Erken, Eski eşine dava açtı

İşte o protokol

 8 ay önceki “boşanma protokolüne” göre Eymen’in velayeti anneye verildi. Oğlu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecek olan Serkan Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftası, cumartesi ve pazar günleri görecekti. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasının yanında kalabilecekti. Kreş ve eğitim masrafları ile sağlık sigortası da babası tarafından karşılanacaktı. 

Haberin Devamı

Ece Erken ve Serkan Uçar’ın boşanma protokolüne göre oğulları Eymen 3 yaşından sonra babasıyla kalabilecekti. Erken, babanın ilgisizliğini ileri sürerek o maddenin değiştirilmesini talep ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!