Ece Begüm Yücetan podyumun tozunu attırdı!

Güncelleme Tarihi:

Ece Begüm Yücetan podyumun tozunu attırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 21:56

2015 Survivor All Star yarışması ile tanıdığımız Ece Begüm Yücetan, podyuma çıktı. Yarışmanın ardından mankenliğe devam eden Yücetan, önceki gün bir iç çamaşır firmasının tanıtımı için podyuma çıktı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Önceki gün Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan Yücetan, fit vücudu ve güzelliği ile nefes kesti.

Ece Begüm Yücetan, Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilen ve yine Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor yarışmasının 2. sezonunda Gönüllüler takımından yarışmaya katılmıştı.

Yarışmada elde ettiği başarıları ile adını duyuran Yücetan, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor All Star yarışması ile ikinci kez karşımıza çıkmıştı. Yarışmadaki hal ve hareketleri, elde ettiği başarıları ve tabi ki güzelliği ile adını geniş kitlelere duyuran Ece Begüm Yücetan, çeşitli markalar için modellik yapmaya devam ediyor.

İlk kez 2009 Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Yücetan, önceki gün Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında defilede podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Seksi vücudu ve iddialı kostümleri ile konukları kendine hayran bırakan güzel manken, adeta podyumun tozunu attırdı.

Ece Begüm Yücetan podyumun tozunu attırdı

Yücetan, defileden birkaç kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Kısa süre içinde güzel mankenin paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ece Begüm Yücetan podyumun tozunu attırdı

Takipçileri fotoğrafın altına ‘Cesur tanıtım, fizik senden sorulur’ şeklinde yorumlar yazdı.

Ece Begüm Yücetan kimdir?

2012 Survivor gönüllüler arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu.. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik ve sunuculuk yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!