EBSO'dan Yıldırım'a destek

Güncelleme Tarihi:

EBSOdan Yıldırıma destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 11:35

EGE Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Esen ve Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptıkları ortak açıklamada, Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için en güçlü aday olan Binali Yıldırım'a destek verdi, "Bizlerin gönlünden geçen isim Sayın Binali Yıldırım'dır" dedi.

Haberin Devamı


İzmir'de sanayicileri temsil eden en büyük meslek odasının iki tepe yöneticisinin ortak açıklamasında "Yatırım yapan, üreten, katma değer yaratan, istihdam sağlayan, döviz kazandıran bir kesimin Başkanları olarak; bizleri dinleyen, anlayan ve çözüm odaklı Sn. Binali Yıldırım'ın isminin Başbakanlık için geçmesinden büyük memnuniyet duymaktayız" denildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi,
"Ülkemiz özellikle son bir yıldır, siyasi gerilim içerisinde çok zaman kaybetmiştir. Ülkemiz ve İzmir için yapacak çok işimiz, gerçekleştirilecek hayallerimiz var. O nedenle de, icraatçı bir Başbakan, ülkemize değer katmaya devam edecek, İzmir de bu değerden payına düşeni alacaktır. Siyasi tecrübesi ve bilgi birikimi ile Bakanlığı dönemi içerisindeki faaliyetleri, Sn. Binali Yıldırım'ın yapabileceklerini de ortaya koymaktadır. Sn. Binali Yıldırım'ın önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı, ardından İzmir milletvekilliği İzmir sevdasını açıkça ortaya koymaktadır. Samimiyeti, çalışkanlığı ve konulara yaklaşımı ile İzmir içinde de, Sn. Binali Yıldırım'ın yeri ayrıdır. O nedenle, İzmir'e bir Başbakan çok yakışacak olmakla birlikte, esas olan Binali Yıldırım'ın İzmir'e çok yakışacağıdır. Tüm adaylara saygımız sonsuz olmakla birlikte, bizlerin gönlünden geçen isim Sayın Binali Yıldırım'dır. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!