Ebru Türel'den adaşı Ebru bebeğe ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ebru Türelden adaşı Ebru bebeğe ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 12:05

Ebru Türel'den adaşı Ebru bebeğe ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'En Yeni Antalyalı Projesi'nin mimarı Ebru Türel, isim annesi olduğu Ebru bebeği evinde de ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Büyükşehir Belediyesi'nin, hemşerilik bilincini geliştirip, aidiyet duygusu yaratmak amacıyla başlattığı 'En Yeni Antalyalı Projesi' kapsamında Hüsne ve Adnan Fatih Kapudere çiftinin kızı 'Ebru' bebeği evinde ziyaret etti. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğan bebeğin isim annesi de olan Ebru Türel, anne Hüsne Kapudere'ye 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Ebru bebeği kucağına alarak seven Ebru Türel, Kapudere çiftine bebeklerine adını verdikleri için de duyduğu mutluluğu dile getirdi.

'HER ZAMAN ANNELERİMİZİN YANINDAYIZ'

'En Yeni Antalyalı Projesi'nin başarıyla sürdüğünü ve özellikle anneler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ebru Türel, "Proje kapsamında yeni doğum yapan annelerimizi hastanede ziyaret ederken güzel dostluklar kuruyoruz. Annelerimize her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ederken bunun da gereğini yapıyoruz. Bu kapsamda Ebru bebeği hastaneden çıktıktan sonra mevlidinde de de yalnız bırakmadık. Bundan sonra da elimizden geldiğince bu tür ziyaretler yaparak en yeni Antalyalı hemşerilerimiz ve aileleriyle bir arada olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!