Ebru Şallı’ya Sinan Akçıl’dan Büyük Sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallı’ya Sinan Akçıl’dan Büyük Sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 11:44

Televizyon ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Ebruli Plates programı ile tekrar televizyon ekranlarına dönen Ebru Şallı, daha ilk canlı yayınında büyük bir sürprizle karşılaştı. Peki; Ebru Şallı'ya yapılan sürpriz ne? Sinan Akçıl, Ebru Şallı'ya ne gönderdi? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Uzun bir aradan sonra pilates programı ile izleyenlerinin karşısına çıkan Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl tarafından yapılan sürprizle şok oldu. Stüdyoya gelen gül buketi ile sevincini gizleyemeyen Ebru Şallı, “Çiçekler prensten geldi, prensinde kim olduğunu herkes biliyor” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan Ebruli Plates programında canlı yayınında büyük şok yaşandı. Uzun bir aradan sonra ekranlara tekrar dönen Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl’ın gönderdiği gül buketi ile büyük sevinç yaşadı. Güllerin bir prens tarafından gönderildiğini ve prensinde kim olduğunu herkesin bildiğini açıklayan Ebru Şallı sevincini izleyenleri ile paylaştı.

Ebru Şallı’ya Sinan Akçıl’dan Büyük Sürpriz

Haberin Devamı

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Türk model, jimnastikçi ve sunucu olan Ebru Şallı, 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.

Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynayan Ebru Şallı, Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin Beren ve Pars adlı iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu.

Ebru Şallı’ya Sinan Akçıl’dan Büyük Sürpriz

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

Sinan Akçıl, Müzik adamı Saim Akçıl'ın oğlu ve piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Müziğe çok küçük yaşlarda başlamış, yaşının küçük olmasına rağmen yaptığı bestelerle beğeni kazanmıştır.

Akçıl, şimdiye kadar başta İzel olmak üzere Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Candan Erçetin, Yaşar, Zeynep Casalini, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Kutsi, Petek Dinçöz gibi isimlerle çalışmıştır.

Haberin Devamı

Hadise'nin Mayıs ayında yapılan 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edip dördüncü olduğu "Düm Tek Tek" şarkısına imza atmıştır. Ayrıca, pop şarkıcısı Hande Yener'in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı Hande'ye Neler Oluyor? albümündeki söz ve müzikler Sinan Akçıl'a aittir. Hande Yener'in 13 Eylül 2010'da çıkarmış olduğu Hande'yle Yaz Bitmez albümündeki 10 remix ve "Uzaylı" adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl imzalıdır. Sinan Akçıl son olarak Hande Yener'in Eylül 2011'de çıkarmış olduğu Teşekkürler adlı albümündeki şarkıların söz yazarlığını ve bestelerini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!