Ana Sayfa
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
08 Kasım 2009 Pazar 15:14




  • Üye girişi
  • Benim Sayfam
  • Üye Ol Hürriyet      Dünyası’na Katıl!
  • BUGÜNKÜ HÜRRİYET e-gazete
  • Yazarlar
  • Hava Durumu
  • English
  • HABER
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Piyasanet
  • Strateji
  • Euractiv
  • Şehir Rehberi
  • YAŞAM
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Kültür - Sanat
  • Astroloji
  • Sinema / Fragman
  • Tv Rehberi
  • Anneyiz.biz
  • En İyi On
  • MULTİMEDYA
  • Foto
  • Video
  • Foto Analiz
  • İNTERAKTİF
  • At Yarışı Sonuçları
  • Canlı Maç Sonuçları
  • Sen de Yolla
  • Bumerang
  • Yazarkafe
  • Sosyal İlanlar
  • Haber Alarmı
  • Hürriyet Mobil
  • Ekran Koruyucu
  • Hürriyet Mind
  • EĞLENCE
  • Bilgi Yarışması
  • Top Nerede?
  • İLANLAR
  • Yenibiris.com
  • Hürriyet Emlak
  • Hürriyet Oto
  • Seri İlan
  • BUGÜN TVDE NE VAR
    HÜRRİYET EKLER
  • Kelebek
  • Ankara
  • Ege
  • Cumartesi
  • Pazar
  • Seyahat
  • Otoyaşam
  • Hürriyet İK
  • Tatil
  • KURUMSAL
  • Hürriyet Kurumsal
  • Hürriyet Almanya
  • Hürriyet USA
  • Okur Temsilcisi
  • Reklam
  • Bize Ulaşın
  • ANA SAYFAM YAP
  • FAVORİLERİME EKLE
  • ŞANS OYUNLARI
    SAYISAL LOTO
    07/11/2009
    23-26-27-39-46-49
    ŞANS TOPU
    04/11/2009
    11-12-18-22-23-3
  • UNICEF Kartları ve
  • Hediyelikler
    Tüm E-Yaşam Haberlerini Okumak İçin
    Önceki Haber     Sonraki Haber

    Samsung dünyada ve Türkiye’de yükselişte

    10 Ekim 2008
    Samsung dünyada ve Türkiye’de yükselişte
    GFK araştırma şirketinin 2005 ve 2008 Ağustos verileri karşılaştırmasına göre Samsung’un Türkiye’deki pazar payı 7 kata yakın büyüdü.

    Dünyada geçen yıl 1 milyar adetin üzerinde cep telefonu satıldı. Bu yıl ilk ay itibariyle 600 milyon adedin üzerinde satışla geçen yıla kıyasla yüzde 10'un üzerinde artış oldu.

    Samsung Dünya ve Türkiye'de endüstri ortalamalarının üzerinde büyüdü. Global Samsung pazar payı yüzde 15.1'in üzerine çıktı. Türkiye'de ise Ağustos 2008 GFK araştõrmasõ verileriyle satılan her 100 telefondan 41.1'inin Samsung olduğu görülüyor.

    Eğlence ekonomisinin katkısı ile mevcut cep telefonu pazarının 5 yıl içinde yüzde 50-60 oranında 3G telefonlara dönüşeceği tahmin ediliyor. Samsung'un ürün yelpazesi de buna paralel olarak gelişirken, içerik odaklı ve mobil internet eksenli olarak hızlı bir büyüme gösteriyor.

    Samsung cep telefonu ürün gamı 60'ın üzerinde ürünle, piyasadaki en ucuz telefondan, en pahalısına kadar her özellikte ve çeşitlilikte varlık gösteriyor. Dolayısıyla her türlü tüketici beklentisini karşılıyor. İçinde bulunduğumuz yıl boyunca tüm fiyat dalgalanmalarına karşı YTL fiyat politikası uygulayan Samsung ve distribütör Telpa, tüketicilere satın alma kolaylõğõ veavantaj sağlıyor.

    Tüketici elekrtroniğinin dünya 3.sü markası

    Danışmanlık şirketi Deloitte Touche Tohmatsu'ya göre Samsung Elektronics, dünyanın en büyük üçüncü tüketici ürünleri üreticisi oluyor.

    İlk defa bir danışmanlık şirketi, dünyanın en büyük tüketici ürünleri şirketleri-nin sıralamasını yaptı.

    ’Dünyanın en büyük tüketici ürünleri şirketleri’ konulu son Deloitte araştırması, 90.5 milyar doları bulan satışlarıyla Samsung Elektronics'in tüm dünyada 3'üncü sırada olduğunu gösterdi.
    Mind ile haber kaçırmaya son!
    HEMEN YÜKLE
    İLK 1 AY ÜCRETSİZ
     
    Yorumlarınızı Yazınız
    Bu haber hakkında henüz yorum yok
    Diğer Haberler
              Aydın Doğan      Tüm Haberler
      Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH