E-okul Veli Bilgilerndirme Sistemine giriş ekranı - VBS giriş

Güncelleme Tarihi:

E-okul Veli Bilgilerndirme Sistemine giriş ekranı - VBS giriş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 12:36

E-okul ilköğretim ve lise düzeyindeki öğrencilerin not ve devamsızlık gibi bir çok bilgilerinin internet üzerinden paylaşıldığı sistemdir. E-okul giriş işlemleri öğretmenler içiin ayrı olup veliler için de ayrıdır. E-okul sisteminin kullanıma sunulmasının ardından okullar ile ilgili hemen hemen tüm bilgiler okula aktarılmaya başlanmıştır. İşte E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ekranı hakkında bilgiler

Haberin Devamı

E-okul Milli eğitim Bakanlığı tarafından 2007 yılının ocak ayından itibaren kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi yazılımı olarak yer almaktadır. E-okul sayesinde veliler öğrencileri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler. Peki E-okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı nasıl kullanılıyor. İşte e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi hakkınd bilgiler ve yapılabilecek işlemler

Mebbis.org sitesinde yer alan e okul giriş yazısında belirtildiği üzere kişilerin hizmetten yararlanması için üyelik girişi gibi herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Resimde görüldüğü üzere kişilerin sadece uygulamada yer alan formu kullanması yeterli olacak ve form aracılığı ile kolay bir şekilde işlemler yapılabilecektir. Sizler de online olarak işlem yapmak ve bilgi almak adına hizmet ekranına giriş yaptıktan sonra okulu seçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Resimde görüldüğü gibi kişilerin il ilçe gibi seçimleri yapması ve son olarak okul seçimi yapması gerekmektedir. Seçilen okula bağlı olarak okula ait kontenjan ve puan bilgileri ise ekranda yayınlanmaktadır. Üstelik sınıf sınıf ayrılan bu bilgiler sayesinde kişiler istediği sınıf için güncel bilgileri öğrenebilmektedir. Sunulan hizmet tamamen ücretsizdir ve ek bir işlem yapılmasına gerek kalmadan kişilerin online olarak bilgi alması sağlanmaktadır. Sizler de online olarak sunulan bu hizmetleri kullanabilir ve işlemlerinizi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kontenjan bulunan okullar için ayrıca nakil de yapılabilir.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi ve Yönetim Bilgi Sistemi olarak adlandırılmakta olan e-okul sistemi günümüzde artık öğrencilerin işlemini kolaylaştırmış diyebiliriz. Devletimizin bizlere sunmuş olduğu hizmet çerçevesinde artık günümüzde sunulmakta olan e-okul sistemi sayesinde veliler öğrencileri hakkında internetin olduğu her yerde çok kısa bir süre içerisinde ve çok basit bir şekilde bilgi sahibi olabileceklerdir. Bizler vatandaşlar olarak internet erişimli sağladığımız zaman her şekilde işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. Artık internet üzerinden online bir şekilde devam etmekte olan bu çalışmalardan her vatandaşlarımız yararlanabilmektedir. Gereken teori ile beraber artık uzun kuyruklarda beklemenize ihtiyaç yoktur.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden online bir şekilde işlemlerinizi çok daha basit ve çok daha kısa bir zaman içerisinde pratik bir şekilde gerçekleştirme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda e-okul sistemi üzerinden yapılmakta olan işlemlerin sayısı oldukça fazladır. İnternet sistemini kullanarak yapılmakta olan işlemlerin ilerleyen günlerde sayısının arttırılması ile beraber vatandaşlarımızla işlemlere çok büyük ilgi göstermektedir. e-okul sistemi günümüzde gerçekten çok yoğun ilgi görmektedir. Artık velilerde e-okul Veli bilgilendirme ve yönetim sistemi sayesinde sisteme giriş yaparak öğrencilere hakkında en ayrıntılı bilgiye dahil sahip olabileceklerdir.

Öğrencilerin TC kimlik numaralarını ve okul numaraları sayesinde ve günümüzde bazı değişiklikler ile beraber diğer bazı kimlik bilgilerinin öğrenilmesi şartı ile sisteme çok kolay bir şekilde giriş yapabileceklerdir. Sizlere e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra öğrencinizin eğitim durumu hakkında bütün bilgilere sahip olabilirsiniz. E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak öğrenciniz hakkında öğrenmek istediğiniz en ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bu sayede velilerde çocukları hakkında, onların performansları hakkında her konuda bilgiye sahip olacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!