E Okul notları öğrenme sayfası açılacak? E Okul ne zaman açılacak?

Güncelleme Tarihi:

E Okul notları öğrenme sayfası açılacak E Okul ne zaman açılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 17:31

E Okul VBS neden açılmıyor sorusuna cevap arayan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın sistemi yeniden ne zaman açacağını sorguladı. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi aracılığıyla not bilgisine erişmek isteyen öğrenciler, notları göremeyince neden girilmiyor sorusunu yöneltti. Peki, E Okul VBS ne zaman açılacak? İşte, öğrencilerin mrak ettiği konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

E-Okul VBS sisteminin ne zaman açılacağı ve E-Okul not görüntüleme sayfasının neden açılmadığı milyonlarca öğrenci tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer alıyor. Performans kanaatleri, proje notları ve sınav puanlarının görüntülendiği sistem olan e okul veli bilgilendirme sistemi, neden açılmıyor sorusu ile gündemde yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından E-Okul sisteminde neden sıkıntı yaşandığına dair açıklamalar yapıldı. Peki, E-Okul VBS sistemi ne zaman açılacak? E-Okul not görüntüleme sayfası neden açılmıyor?

E OKUL NEDEN AÇILMIYOR?

Performans kanaatleri, proje notları ve sınav puanlarının görüntülendiği sistem olan e okul veli bilgilendirme sistemi, neden açılmıyor sorusu ile gündemde yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), e okul veli bilgilendirme sisteminin neden hizmet vermediğiyle ilgili açıklamayı, "Sayın Velimiz; öğrencimize ait ders notları, öğrencimiz tarafından ders öğretmenlerinden öğrenilecektir. " şeklinde gerçekleştirdi. 

Haberin Devamı

E okul sistemine girişte sabah saatlerinde yaşanan sıkıntılar ise kısa sürede giderildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ikinci bir kararına kadar not görüntüleme sayfasına erişemeyecek olan öğrenciler, bu esnada yalnızca devamsızlık bilgilerini görüntüleyebilecek.

E OKULA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN DE TAKİP EDİLEBİLİYOR

E Okul mobil uygulaması not, devamsızlık bilgileri ve ders programı gibi birçok bilginin öğrencilerle paylaşılmasına aracılık ediyor.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Resmi Mobil Uygulamadır.

Türkiye’de örgün Eğitimde bulunan tüm çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!