E Grubu'nda son durum

Güncelleme Tarihi:

E Grubunda son durum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 14:38

Güney Afrika'da 11 Haziran'da başlayacak 2010 Dünya Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan 32 ülkenin milli takımı, turnuvaya az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

E Grubu'nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle:

Hollanda

Hollanda teknik direktörü Bert van Marwijk'in, 27 kişilik aday kadroyu bugün 23 kişiye indirmesi bekleniyor.

Hollandalı güvenlik yetkilileri, Dünya Kupası'nda Hollanda ve Danimarkalı taraftarların hedef alınabileceğine ilişkin ihbarların kaygılandırdığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Wesley Sneijder, Arjen Robben ve Mark van Bommel'in bu hafta içinde milli takım kampına katılmaları bekleniyor.

Kanat oyuncusu Ryan Babel, sakatlığının düzelmesinin ardından, Avusturya kampına Cuma günü katıldı.

Danimarka

Danimarka teknik direktörü Morten Olsen, 27 Mayıs'ta Senegal ile yapılacak dostluk maçının kadrosuna Morten Rasmussen'i dahil etti. Rasmussen, kadroya, Arsenal'de oynayan 22 yaşındaki Nicklas Bendtner'in sakatlanması üzerine dahil edildi.

Kamerun

Teknik direktör Paul Le Guen, İnter ile birlikte Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Samuel Eto'o'nun, milli takımın hazırlık kampına geç katılmasına izin verdi. Le Guen, hafta sonunda Linz'de düzenlediği basın toplantısında, Eto'o'nun kısa bir izne ihtiyaç duyduğunu söyledi. Eto'o, Gürcistan ve Slovakya ile bu hafta yapılacak hazırlık maçlarında forma giymeyecek.

Japonya

Japonya, Güney Kore ile yapılan dostluk maçında 2-0 yenildi ve teknik direktör Takeshi Okada, istifa etmeye hazır olduğunu açıkladı. Japonya Futbol Federasyonu Başkanı, yola Okada ile devam etmek istediklerini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!