e-boşanma

2003’te nişan töreni için dostlarını Esma Sultan Yalısı’na davet eden Bilgin Erdoğan Demirören ile Zeynep Düvenci, sürpriz yapıp o gece evlenmişti. İki çocuğu olan çift, geçtiğimiz günlerde boşandı.

Haberin Devamı

Demirören Şirketler Grubu’nun ortaklarından Ergin Demirören ve Esin Demirören’in oğulları Bilgin Erdoğan Demirören, 2003 yılında Zeynep Düvenci ile evlenmişti. İki kızları olan çift, dokuz yıllık evliliklerini bitirmeye karar verdi ve Zeynep Hanım, ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle boşanma davası açtı.
Geçtiğimiz gün Bilgin Erdoğan Demirören’in kız kardeşi Eymen Demirören’den çiftin 28 Aralık’ta resmen boşandıklarına dair bir e-mail aldım. Demirören Ailesi imzalı e-mail’de, Zeynep Düvenci’nin Demirören soyadıyla bir ilişiği kalmadığı yazıyordu.

Huzur verdi

Türk Kızılayı Merkez Kadın Kolları Başkanı olan Gülay Kuriş, yönetim kurulu üyeleriyle 2012’nin son gününde hayırlı bir işe imza attı. Erdem Kıramer Kuaför’ün Göztepe şubesiyle ortak bir etkinlik düzenleyen Kuriş, Kartal Yakacık’ta bulunan Kızılay Zeynep-M. Nedim Oyvar Huzurevi sakinlerinin saç sakal tıraşları ile manikür pedikür ihtiyaçlarını giderdi. Kuriş, ayrıca İpragaz sponsorluğunda 59 kişiyi tepeden tırnağa giydirdi ve onlar için bir yılbaşı partisi düzenledi.

Haberin Devamı

Yıllanmış şarap

Pamukkale Şarapları’nın 50’nci yılı, Park Hyatt İstanbul’da düzenlenen bir davetle kutlandı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı kutlamada, 50’nci yıla özel şişelenen L marka şaraplar servis edildi.

Uludağ’dan Sess geliyor

Geçen kış Nişantaşı’nda hizmete giren Sess Bar, İstanbul gecelerinin popüler adresi oldu. Sess Bar, şimdi de Uludağ’da kışlık şubesiyle hizmet vermeye başladı. Ecevit Yılan’ın işlettiği, Ağaoğlu Mandıra içinde hizmet veren Sess, Nişantaşı’ndaki gibi Türkçe müzik çalacak.

Yazarın Tüm Yazıları