E-bordro maaş sorgulama nasıl yapılır? E-bordro maaş bilgileri öğrenme

Güncelleme Tarihi:

E-bordro maaş sorgulama nasıl yapılır E-bordro maaş bilgileri öğrenme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 16:01

E-bordro üzerinden memur maaşlarınızı kolayca sorgulayabilirsiniz. E-bordro haberimizi inceleyerek, şifresiz bir şekilde, e bordro ekranı üzerinden e bordro maaş sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı


E-BORDRO SORGULAMA SİSTEMİ


Son yıllar da teknolojinin hızla büyüdüğünü ve teknolojinin bize sağladığı faydalardan bir tanesi de E-Bordro sistemidir.
Son yıllar da teknolojinin hızla büyüdüğünü ve teknolojinin bize sağladığı faydalardan bir tanesi de E-Bordro sistemidir. Maliye bakanlığının başlattığı bu sistemde her şeyin çok kolay bir şekilde internet üzerinden yapılmasını sağladı.
E-bordro sistemi Kamu çalışanların kullandığı sistem de maaş hesaplama, maaş öğrenme, maaş bordrosu çıktı alma ve bunun yanında maaş hesaplamasına kadar hizmet veren bu sistem ile bütün çalışanların işleri daha da kolaylaşmıştır.
Sistem üzerinden her ayın 15’inden sonra maaş bordrosu çıktısı alabilirsiniz. Sistemden gerekli bilgilere çok kolay ulaşabilirsiniz.

E-bordro maaş sorgulama

http://ebordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm

Haberin Devamı


E-BORDRO MEMUR MAAŞI SORGULAMA SİSTEMİ

E-Bordro sistemi, memur maaşlarını sorgulanabilmesi için oluşturulmuş bir sistemdir. E-Bordro sistemi ile memurlar maaşlarını kolay bir şekilde sorgulayabilirler. Bu sistem ile memurlara, maaşlarını internet üzerinden istedikleri zaman ve istedikleri yerde sorgulama olanağını sağlamıştır. E-Bordro sistemi memur maaşı sorgulama sistemi ile herhangi bir kamu kuruluşunda sıra beklemeden ve hiçbir ücret ödemeden sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.
Ayrıca E-Bordro memur maaşı sorgulama sistemi online olarak hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Bu şekilde E-bordro sistemini kullanabilmek ve maaş sorgulama işlemini yapabilmeniz için bazı bilgilere gereksinim duyulmaktadır. E-Bordro sistemine giriş yapabilmek ve maaş sorgulama işlemini yapabilmek için gerekli olan bu bilgiler T.C kimlik numarası, emekli sicil numarası ve memuriyet sicil numarası gibi bilgilerdir. Gerekli olan tüm bu bilgileri E-Bordro memur maaşı sorgulama ekranına girerek çok kolay bir şekilde sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. E-Bordro sistemini Emekli Sandığı’ na bağlı kişiler kullanabilir.


E-BORDRO SİSTEMİ İLE MEMUR MAAŞI NASIL SORGULANIR ?

E-Bordro ile memur maaşı sorgulama işlemi internet üzerinden kolay bir şekilde yapılmaktadır. E-Bordro sistemine giriş yapmak için internet üzerinden 2 farklı şekilde yapılabilmektedir. E-Bordro sistemi ile memur maaşı sorgulama işlemi için gerekli olan birinci yol şifresiz olarak yapılmaktadır. Diğer yol ise E-Devlet sistemi üzerinden şifreli bir şekilde yapılmaktadır. Şimdi sizlere her iki yöntemi kullanarak E-Bordro sistemine nasıl giriş yapılır bu konuyu anlatacağız.


ŞİFRESİZ OLARAK E-BORDRO MEMUR MAAŞI SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR ?

Şifresiz olarak E-Bordro sistemine giriş yapmak ve bu şekilde memur maaşı sorgulama işlemi yapabilmek için ilk olarak Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından açılan E-Bordro sistemine giriniz. Karşınıza çıkan ekranda ilk olarak T.C kimlik numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz. Ardından memuriyet sicil numaranızı ve emekli sicil numaranızı giriniz. Hangi yıl ve ay için sorgulama işlemi yapacaksanız o yılı ve ayı seçeneklerden seçiniz. Daha sonra Memur ya da Kadro karşılığı Sözleşmeli seçeneklerinden bir tanesini seçiniz. Resimdeki yazıyı sağ tarafında bulunan kutuya yazınız ve Gönder butonuna tıklayınız. Bu işlemlerden sonra şifresiz bir şekilde E-Bordro sistemine giriş yapabilir maaşınızı sorgulayabilirsiniz.
E-Devlet Sistemi Üzerinden E-Bordro Memur Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?
E-Devlet uygulamalarını kullanarak E-Bordro memur maaşı sorgulama işlemini yapabilmek için bir E-Devlet şifresine sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bir E-Devlet şifresine sahip değil iseniz herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile birlikte başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru sonucunda 2 TL ücret karşılığında size E-Devlet şifreniz verilecektir. Bu şekilde E-Devlet şifrenizi temin ettikten sonra E-Devlet hizmetlerine girmeniz gerekir. Daha sonra T.C kimlik numaranızı ve almış olduğunuz E-Devlet şifresini giriniz. Son olarak da Sisteme Giriş Yap butonuna tıklayarak E-Bordro sistemi üzerinden memur maaşı sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!