DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 01:36

Haberin Devamı

Patron Mutlu Son İstiyor

Senaristlik yapan Sinan (Tolga Çevik), patronu yapımcı İsfendiyar tarafından bir komedi filmi senaryosu yazmak için Kapadokya’ya gönderilir. Senaryoyu yazmak için çok az bir süresi vardır. Üstelik patronun Sinan’dan beklentisi mutlu sonla biten, aynı zamanda izleyiciyi güldürmeyi de başaracak bir aşk filmi senaryosu yazmasıdır. Ne yazacağı konusunda hiçbir fikri olmayan Sinan, bu sırada kaldığı otelin sahibinin kızı olan Eylül’le (Ezgi Mola) tanışır ve resmen çarpılır. Fakat Eylül, Sinan’ın hayatında en çok nefret ettiği kişi olan ünlü oyuncu Faruk’la (Murat Başoğlu) nişanlıdır. Günler geçtikçe Sinan’ın hayatına farklı insanlar, senaryosuna yeni karakterler girer. Eylül ve Sinan’ın güzel günleri sürerken patron ‘mutlu son’ için baskı yapmaktadır. Sinan’ın bir son yazmaktan başka çaresi yoktur.

Haberin Devamı

Tehlikeli Deney

ProSyntrex adlı firma tarafından yapılan klinik bir deneye katılmak için başvuran 7 gönüllünün hikâyesini anlatan Tehlikeli Deney, özgün, realist, hatta gerçek kareler barındırıyor. Ian Clark’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde denekler, iki hafta boyunca Pro9 adındaki yeni bir ilacı test etmeyi kabul ederler. Deney beklenmedik şekilde ters gidecektir ve yaşanacak dehşeti kimse aklının ucundan bile geçirmemiştir. Ian Clark’ın yönetmenliğini üstlendiği Tehlikeli Deney, şaşırtıcı finaliyle izleyiciyi koltuğuna çiviliyor!

Portakallar

Ostroff ve Walling aileleri hem en yakın dost hem de Orange Drive’da oturan komşulardır. Ostroff ailesinin müsrif kızı Nina beş yıl sonra nişanlısı Ethan’dan ayrılmış ve Şükran Günü yemeği için evine geri dönmüştür. Ailesi komşularının başarılı oğlu Toby Walling’e ilgi duymasını isterken, Nina’nın ilgisini anne babasının en yakın dostu David Walling çeker. Nina ile David Walling arasındaki romantik çekim diğerleri tarafından fark edilmeye başlayınca, ailelerin yaşamları kargaşayla karşı karşıya kalır.

Genç ve Güzel

Isabelle yaşıtları ve arkadaşlarından farklı olmayan, onlar gibi okul ve ev arasında sıradan bir hayat sürdüren on yedi yaşındaki bir genç kızdır. Annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadığı aile hayatında dile getirmediği sorunlar ve çelişkiler yaşayan Isabelle, bu rutinlerden ve sıkıntılardan kurtulmanın yolunu önemsizce verdiği bir kararda bulur. Isabelle, ihtiyacı olmadığı halde, para karşılığında kendinden yaşça büyük adamlarla birlikte olmaya başlar.

Haberin Devamı

Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan romantik komedi türündeki filmin başrollerinde Özgü Namal ile Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Filmde, 30’lu yaşlarının sonunda karısından boşanmış yetenekli eski müzisyen Mehmet ile üniversite yıllarından tanıdığı ve evliliği çıkmaza girmiş olan Ayşe’nin hikâyesi anlatılıyor. Bir tartışma sonunda Ayşe’nin kocası Orhan’ın evi terk etmesiyle işler değişmeye başlar. Mehmet, değer verdiği Ayşe’ye yardımcı ve destek olabilmek için sürekli yanında olur; aradan günler geçer ve birlikte Orhan’ı aramaya koyulurlar.

Onur Savaşı

40 yaşındaki Lucas, geçirdiği zor boşanma döneminin ardından hayatını yeniden düzene koyabilmenin peşindedir. Kreşte bir iş bulur, yeni bir kız arkadaşı vardır ve ergenlik çağındaki oğluyla arasındaki sorunlu ilişkiyi onarmaya çalışmaktadır. Artık her şey yoluna girmek üzereyken işler ters gitmeye başlar. Sadece öylesine söylenmiş küçük bir yalan, içinde yaşadığı kasabaya bir virüs gibi yayılır ve Lucas kendini hayatı ve saygınlığı için savaşırken bulur. Genç yönetmen Thomas Vinterberg’in son filmi olan ‘Onur Savaşı’ Cannes Film Festivali’nde büyük ses getirmişti. Film Altın Palmiye’ye aday gösterilip farklı kategorilerde üç ödüle layık görülürken, son dönemin parlayan yıldızı Mads Mikkelsen ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kucaklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!