DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 00:36

Haberin Devamı

Muhteşem Gatsby

1922 baharında, ahlaki değerlerin yozlaştığı, cazın yıldızının parladığı, içki kaçakçılarının kral olduğu ve hisse senetlerinin fırladığı bu dönemde, ülkenin ortabatısından ayrılıp New Yok şehrine gelen, yazar olmaya hevesli Nick Carraway kendi Amerikan rüyasının peşinden giderken, tesadüfen, partiler veren gizemli milyoner Jay Gatsby’nin yan komşusu olur. Körfezin tam karşısında ise kuzeni Daisy ile onun çapkın ve aristokrat kocası Tom Buchanan yaşamaktadır. Nick böylece süper zenginlerin çekici dünyasına, onların yanılsamalarına, aşklarına ve aldatmacalarına kapılır.

Kimlik Hırsızı

Melissa McCarthy ve Jason Bateman bu muhteşem komedide yıldızlardan oluşan bir kadronun başını çekiyorlar. Sınırsız para, Diana’nın gününü gün ederek yaşamasını sağlamaktadır. Sadece tek bir sorun vardır: Bu alışveriş çılgınlığının finansmanını Birleşik Devletler’in bambaşka bir ucunda yaşayan müşteri temsilcisi Sandy Patterson’dan çaldığı kimlikle sağlamaktadır. İsmini temizlemek için akıl almaz yöntemlere başvurmak zorunda kalan gerçek Sandy’nin dünyası tepetaklak olmadan önce bu dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası vardır.

Şirinler

Haberin Devamı

Kötü büyücü Gargamel, Şirinler’i köylerinden kovunca, Şirinler büyülü bir kapıdan geçerek kendilerini bizim dünyamızda, New York’un ortasında bulurlar. Küçük kahramanlarımız, dünyanın en kalabalık şehirlerinden birisi olan New York’ta sıkışıp kalırlar. Şirinler’in, Gargamel onları bulmadan köylerine dönmenin bir yolunu bulmaları gerekmektedir.

Star Trek: Bilinmeze Doğru

Khan (Benedict Cumberbatch) adıyla bilinen acımasız yönetici, Federasyon’a karşı tek başına savaş açınca, Kaptan Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) ve U.S.S. Enterprise’ın cesur mürettebatı, tüm zamanların en etkileyici insan avını başlatırlar. J.J. Abrams’ın ‘zeki, etkileyici aksiyon macerası’nda ekip, Khan’ın ölümcül tehdidini ortadan kaldırmak ve dünyayı savunmak için bütün cephaneliklerini kullanmak zorunda kalacak.

Anadolu Ateşi 3D

Yıllardır gösterimi olan her yerde kapalı gişe oynayan, uzun süredir videoda yayımlanması beklenen, ‘Anadolu Ateşi’ Blu Ray’de. Anadolu Ateşi’nin temel konsepti medeniyetler buluşması. Doğu ile Batı kültürlerinin buluşmasını hedefleyen, evrensel barış mesajları veren dans portresi. Halk danslarını, bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleriyle sentezleyerek dünyaya modern standartlarda bir gösteriyi, bir kültürel şöleni sunuyor. Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi hemen her yöreden derlenmiş üç bin halk dansı figürünü ve müziğini içinde barındıran özgün bir proje.

Haberin Devamı

Amerikan Jigolo

Julian, kadınların hemen ilgisini çeken yakışıklı biridir. Yaptığı iş de bu yakışıklılığını kullanması üzerinedir. Çünkü o, yaşadığı Los Angeles’taki orta yaşlı kadınlara hizmet veren bir jigolodur. Julian, bir politikacının karısı Michelle adlı çekici bir kadınla ilişkiye girer. Üstelik bu ilişki karşılığında para almamıştır. Kendisini çok etkileyen bu kadına âşık olur. Bir süre sonra müşterilerinden birisi öldürülünce işler birden karışıverir. Bu cinayeti araştırmakla görevli dedektif Sunday, olayı incelemeye başlar ve Julian’dan müşterileri hakkındaki en mahrem sırları öğrenmeye çalışır. Öğrendikleri onun gibi tecrübeli bir polisi bile hayrete düşürecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!