DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2013 01:27

Haberin Devamı

LANETLİ KAN

Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, Mia Wasikowska ve Matthew Goode’dan gizem dolu, büyüleyici ve karanlık bir gerilim. 18. yaş gününde, trajik bir kaza sonucu babasını kaybeden India Stoker, cenaze günü varlığından bile haberdar olmadığı karizmatik ve gizemli amcası Charlie ile tanışır. Aniden aileye giren bu çekici yabancı, India ve annesini açıklanamaz şekilde etkisi altına alır. Sonradan anlaşılır ki Charlie’nin gelişi bir tesadüf değildir. Geçmişin şok edici sırları ortaya çıkacak ve bu sırlar India’nın hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

NEW YORK’TA 2 GÜN

Julie Delphy’nin yazıp yönetip oynadığı devam filmde bu kez, Marion Jack’ten ayrılmıştır ve çocuklarıyla New York’ta yaşamaktadır. Ailesi Marion’u yakında düzenleyeceği fotoğraf sergisi için ziyaret etmek ister. Marion’un sıradışı Fransız ailesi, Amerikalı yeni erkek arkadaşı Mingus’u şoke eder. Mingus ve Marion’un kedileriyle huzur içinde süren beraberlikleri zorlu sınamalardan geçecektir. Zira Amerika’ya gelen bu Fransızların ırkçı tutumlarının yanı sıra cinsellikte sınır tanımamazlıkları da ayrı bir dert olacaktır.

TATLI MOLY

Haberin Devamı

Blair Witch’in yaratıcılarından Eduardo Sanchez’in adının tam aksine korku dolu bir filmi ‘Tatlı Moly’. Yeni evlenen Molly Reynolds, uzun zaman önce terk ettiği baba evine geri döner. Kâbus gibi geçen çocukluğunun korku dolu hatıraları yeni hayatına sızmaya başlar. Bir süre sonra da psikoz ve şeytan girmesi arasındaki çizgileri bulanıklaştıran acımasız bir kötülüğün ağına düşer.

Çılgın Hırsız

Chris Renaud’nun yönettiği filmde renk renk çiçeklerle çevrili, güler yüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü banliyöde, yaşantıyı bozacak bir sır saklıdır. Banliyönün en bakımsız ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük köleleriyle birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapmaktadır. Gru, dünyanın uydusu Ay’ı çalmaya karar vermiştir. Üç küçük yetim olan Margo, Edith ve Agnes, bu kötü kalpli adamla karşılaştıklarında ise, hiç kimsenin göremediği bir ayrıntıyı fark ederler: Gru onlar için potansiyel bir baba adayıdır.

Gri Kurt

Haberin Devamı

Joe Carnahan’ın yönettiği filmin başrollerinde Dermot Mulroney ve Liam Neeson var. Vahşi doğanın tam ortasında, dondurucu havada aç kurtlarla karşı karşıyaydılar. Kaderlerine karşı çıkarak hayatta kalmak için ölümüne savaştılar. ‘Gri Kurt’ta Liam Neeson, uçakları Alaska’nın ücra ve ıssız bir bölgesine düşen bir grup petrol işçisine liderlik ediyor. Aldıkları ölümcül yaralar ve acımasız hava şartlarıyla başa çıkmaya çalışan kazazedelerin, öldürücü soğuktan ve vahşi aç kurtlardan kurtulabilmek için sadece birkaç günleri vardır.

Kovboylar Ve Uzaylılar

Jon Favreau’nun yönettiği filmin başrollerinde Harrison Ford ve Daniel Craig gibi çok önemli isimler var. Sessiz bir kasada Albay Dolarhyde’dan habersiz kuş uçmazdı. Kimin ne yaptığından haberdardı ve herkesi o yönetirdi. Kasabanın en önemli özelliği ise yabancıları hiç sevmemeleri. Bir gün kasabaya geçmişini hatırlamayan ayaklarında zincir olan bir yabancı gelir. Kasabalı yabancıdan hoşlanmaz ancak gökyüzünden gelen ve insanları kaçıran uzaylılar karşısında bu yabancı kurtuluş umutları olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!