DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

Haberin Devamı

Lal Gece
Başrollerinde İlyas Salman ve Dilan Aksüt’ün oynadığı ‘Lal Gece’yi Reis Çelik yönetti. Ergenliğe girmiş bir kız olan ‘gelin’, uzun yıllar hapis yattıktan sonra memleketine dönen ve kendisinden 50 küsur yaş büyük ‘damada’ sorgusuz sualsiz verilir. Başta korkar, ağlar, direnir, başına ne geleceğinden hem habersiz hem de yarım yamalak kulaktan dolma laflar bilir. Gerdek odasında tüm korkusuyla oturan gelin, dedesi yaşındaki damadın odaya adım atmasıyla gerçeklerle yüzleşir.

No
Şili’nin 2013 Oscar adayı seçilen ‘No’nun yönetmeni Pablo Larrain. Gael Garcia Bernal, Alfredo Castro ve Luis Gnecco’nun rol aldığı filmde 1988’de Şili’nin başındaki diktatör Augusto Pinochet, uluslararası baskılar sonucunda başkanlık sürecine dair bir halk oylamasına gider. Ülke, Pinochet’nin iktidarını sekiz yıl daha uzatmasına ‘EVET’ veya ‘HAYIR’ oyu verecektir. ‘HAYIR’cı muhalefet liderleri kampanyaları için genç ve başarılı bir reklamcı olan Rene Saavedra’yı (Gael García Bernal) kendileriyle çalışmaya ikna eder.

Haberin Devamı

Laz Vampir Tirakula
Vlad Tepeş ‘Kazıklı Voyvoda’ namı diğer Drakula ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in kan kardeşidir. Fatih’in emriyle Drakula’nın kellesini kesen Koçoğlu ise Drakula’nın ısırığıyla vampir olunca onu öldürdüğü anda kendisi de ölür. Günümüze gelindiğinde efsane gerçek olur ve Drakula dirilince, Vampir avcısı Koçoğlu da 2012’de dirilir.

Lincoln
En İyi Erkek Oyuncu Daniel Day-Lewis dahil olmak üzere, iki Dalda Oscar alan film Lincoln’ün yönetmen koltuğunda efsanevi isim Steven Spielberg var. Daniel Day- Lewis, hafızalara kazınacak Oscar ödüllü performansıyla Amerikan Başkanı Abraham Lincoln’e hayat veriyor. Sally Field ve Tommy Lee Jonesun da Oscar’a aday gösterilen performanslar sergilediği bu başyapıt, sizi tarihin en zorlu dönemlerinden birine sürükleyecek.

Double Identity Sahte Kimlik
Bulgaristan’ın başkenti Sofya 1992... Uluslararası çalışan Amerikalı doktor Nicolas Pinter (Val Kilmer) bir arkadaşının karısına doğum yaptırmak için giderken, başı dertte olan gizemli kadın Katrine’e (Izebelle Miko) yardım eder. Sonrasında karısına doğum yaptıracağı arkadaşıyla birlikte hükümet tarafından geçişe kapatılmış bir yoldan geçerler. Ancak işleri bitip dönüşe geçtiklerinde takip edildiklerini ve yolda kendisini bekleyen askerlerin olduğunu görürler. Filmin yönetmen koltuğunda Dennis Dimster var.

Haberin Devamı

La Vie Dune Autre Başka Bir Kadın
29. yaş gününden sonra sevgilisiyle uykuya dalan Marie, uyandığında bambaşka hayatla karşılaşır. 10 yaşında bir çocuğu olan anne, zengin bir iş kadını ve sevdiği adama düşman olarak uyanmıştır. Gençliğinde çok sevdiği insanların hiçbirinin hayatında olmaması, Marie’nin kendini sorgulamasına neden olur. Bu romantik komedinin başrollerinde Fransız sinemasının en tanınmış iki oyuncusu Juliette Binoche ve Mathieu Kassovitze var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!