(Düzelterek yeniden) - "İncirlik üssü ABD''ye kapatılsın" eylemi

Güncelleme Tarihi:

(Düzelterek yeniden) - İncirlik üssü ABDye kapatılsın eylemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 15:36

(Düzelterek yeniden) - "İncirlik üssü ABD''ye kapatılsın" eylemi

Haberin Devamı

YENİDEN

------------

Enver ALAS/İSTANBUL, (DHA) VATAN Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için gerçekleştirilen imza kampanyası kapsamında Kadıköy'de toplanan 10 bin imza, posta yoluyla TBMM'ye yollandı. 
Kadıköy İlçe Başkanı Osman Erbil'in de aralarında bulunduğu  Vatan Partili grup, toplanan imzaları postaya vermeden önce Kadıköy'deki Karaköy İskelesi önünde bir basın açıklaması yaptı.  Ellerinde Türk Bayrakları olan grup, Atatürk'ün resminin bulunduğu bir pankartın yanı sıra üzerinde "İncirlik Üssü ABD'ye kapatılsın" yazılı pankart da açtı. 
Burada konuşan Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Osman Erbil, İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için partisinin düzenlediği kampanyalarla Türkiye'nin dört bir yanında milyonları bulan imzanın toplandığını kaydetti.  İncirlik Üssü'nde kontrolün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne verilmesini talep eden Erbil, Vatan Partisi iktidarı döneminde Türkiye'de NATO üssünün bulundurulmayacağını belirtti. 

"İNCİRLİK SESSİZLİĞİNE BİR SON VERİN"
Osman Erbil, 2 haftada toplanan  ve TBMM'ye gönderilecek  imzalarla ilgili şunları söyledi:
"Meclis'teki AKP'ye CHP'ye ve MHP'ye sesleniyoruz; bu talebimize kulak verin. Artık bu İncirlik konusundaki sessizliğinize bir son verin. Vatan Partisi'nin başlattığı bu çalışmayı sizler de sürdürün."
Osman Erbil'in konuşmasının ardından grup, Kadıköy PTT Şube Müdürlüğü'ne giderek toplanan imzaları TBMM'ye ulaştırılması için postaya verdiler. 

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!