Düzce Valisi Ali Fidan Akçakoca’da

Güncelleme Tarihi:

Düzce Valisi Ali Fidan Akçakoca’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 15:33

DÜZCE VALİSİ ALİ FİDAN AKÇAKOCA’DA

Düzce Valisi Ali Fidan, Akçakoca’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak ilçeye turizm açısından her türlü desteği vereceklerini belirtti.
Vali Ali Fidan, İl jandarma komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve beraberindeki heyet ile birlikte, öncelikle Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Jandarma Komutanı Mursel Önen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO Başkanı Mehmet Pazvant ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti ve bilgi alışverişinde bulundular.
Vali Ali Fidan, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada Düzce’nin ilçelerine ziyaretler ettiğini belirterek "Öncelikle Akçakoca İlçemizde Kurum ve Kuruluşlarını gezerek bilgiler alıyoruz ve görüş alışverişi yaparak çözülmesi gereken sorunları çözme yönünde istişarelerde bulunuyoruz. Akçakoca turizm kenti. İlk olarak gezeceğiz ve bilgi edineceğiz" dedi.
Akçakoca’da tarihi evlerin restore edilmesi sorununa yönelik işlemlerin hızlandırılması sorusu üzerine Fidan "Bu konuda Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ziyaretler sırasında bu sorunu söylediler. Akçakoca bir Turizm ilçesi bu sorunu çözümü yönünde hızlandırılması için her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvan, ATSO olarak Organize Sanayi bölgesine odaklandıklarını belirterek ’’Bütün çalışmalarımızı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız önderliğinde tüm çalışmalarımızı tamamladık ve Bakanlığa imzaların atılması yönünde gönderildi. Bu konuda hızlandırılması yönünde destek bekliyoruz’’ dedi.
Vali Fidan, "Gerekli çalışmalara hız vereceğiz" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!