Düzce Uydudan İzlenebiliyor

Güncelleme Tarihi:

Düzce Uydudan İzlenebiliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 13:05

DÜZCE UYDUDAN İZLENEBİLİYOR

Uydu fotoğraflarıyla veri oluşturan ve harita yer izleme imkanı veren ‘Google Earth’ uydu görüntülerine Düzce’yi de aldı. Yeni sistemle Düzce sokak sokak gezilebiliyor. Önemli yerler, binalar, yol bilgileri görülebiliyor.
Uydu sistemi ile harita ve yer belirlemede popüler olan Google Eart yeni programıyla şehirleri sokak sokak gezdiriyor. Yeni uygulamaya geçen sistemle siteden kişiler bulunduğu şehirdeki, sokağını, evini görebiliyor. Sisteme Düzce’de dahil edildi. Google Earth kullananlar sitedeki yönlendirmelerle Düzce’nin her noktasına ulaşabilecekler.
Google Earth nedir?
Google Earth uydu görüntülerini, haritaları, araziyi, 3D yapıları, uzaydaki galaksileri ve okyanusun derinliklerini görüntülemek için istediğiniz yere gitmenize olanak sağlar. Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. İstediğiniz noktaya adres yazarak kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. İşletmeler, okullar, parklar, restoranlar ve oteller için yol tarifi alabileceğiniz gibi bulunduğuz yer ile gideceğiniz yer arasındaki mesafeyi de kolaylıkla görebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!