Düzce Doğu Avrupa Ve Türkiye Enduro Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Düzce Doğu Avrupa Ve Türkiye Enduro Şampiyonası’na Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 10:29

DÜZCE ENDURO ŞAMPŞİYONASINA HAZIRLANIYOR

Düzce, 24-25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası’na ilk kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Düzce, Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası’na ilk kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Kaynaşlı Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası’nın beşinci ayak yarışı 24-25 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı’da gerçekleşecek. Doğu Avrupa Ekstrem Enduro Şampiyonası’na, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk, İran, Karadağ ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden sporcular katılacak.
Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise etkinlik öncesinde Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Düzce Belediyesi Meclis üyesi Kadir Badur, Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Nedim Akülke ve beraberindeki heyetle birlikte Kaynaşlı’da bulunan ve şampiyonanın düzenleneceği doğal motosiklet parkuruna gitti. Başkan Keleş, ayrıca yapımı devam eden yapay parkurun da son halini inceledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!