Duygusal dalgalanmalar

Hafta sonu genelinde, bazı kişilerin gerçeklikten uzak plan veya anlaşmalarına dahil olabilir ya da bunlara karşı çıkabiliriz.

Haberin Devamı

Bu kişilere yaklaşımlarının yararsız olduğunu anlatmaya çalışırken, bir deve hendeği atlamış olmasına rağmen (!), biz ikna çalışmalarımızı sürdürmek zorunda kalabiliriz.
Günün ilk yarısında yanıltıcı duygular, karamsarlık, kararsızlık veya duygusal yanılgılar söz konusu olabilir.
Ancak ilerleyen saatlerde hava yumuşamaya başlayacak, yardımlaşma duyguları ve destek faktörü devreye girecek.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın.

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Bir seyahat veya arkadaşlarınızla yaşayacağınız bir macera, hayatınızı gözden geçirmenize, bakış açınızı yenilemenize neden olabilir. Çok fazla çalışmanız nedeniyle bazı alanlarda performans kaybı yaşayabilirsiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
İlerlemeyi sürdürmelisiniz. Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir. Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız, evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. İşte ya da okulda bazı kişiler ilginizi çekebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
Bulunduğunuz çevredeki bazı kişilere yardım etmeyi amaçlayan plan ve projelerde yer almanız, imajınızı güçlendirebilir. Ama bazı fırsatçılar sizden faydalanmak da isteyebilir. Değerinizin farkına varmalısınız.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
İçinde bulunduğunuz rekabet ortamından sıyrılmanızı sağlayacak bir bilgi elde edebilirsiniz. Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz, planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Diğerlerinin yaptıklarına ne kadar ilgili olursanız, yaratıcı çözümler üretmek durumunda kaldığınızda o kadar hazırlıklı olabilirsiniz. Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Bazı adımlar atmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmamanızda fayda var. Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz. Aşk hayatınız ön planda.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz. Muhatap olduğunuz bazı kişiler net olmayabilirler. Hareketlerinizi sizin için değerli ve daha az değerli kişileri tespit ederek düzenleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz. Sosyalleşmeli, yeteneklerinizi daha iyi kullanmanızı sağlayacak yollar aramalısınız. Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu. Gerçekçi olmamanız, size bedeller ödetebilecek maceralara eğilim duymanıza yol açabilir.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz. Stratejik bir plan dahilinde uzlaşmacı olmanız zor bir durumun altından kalkmanıza yardım edebilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Bir girişiminiz veya farklı kişilerle işbirliği içine girmeniz, hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir. Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalar, geri dönüşü zor tartışmalara neden olabilir. Huzuru sağlamak önceliğiniz olmalı bugünlerde.

Yazarın Tüm Yazıları