Duygusal anlar: Aşkıma dönüyorum

Güncelleme Tarihi:

Duygusal anlar: Aşkıma dönüyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 22:53

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu AK Parti’ye, “Cumhurbaşkanlığı görevime seçilmem sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığım partime, yuvama, sevdama, aşkıma yeniden dönüyorum. Tam 979 gün sonra bu hasret sona eriyor. Bugün burada bir kez daha ‘selamünaleyküm’ diyerek, heyetinizin içine tekrar dahil oluyorum” mesajıyla döndü.

Haberin Devamı

Erdoğan, üye olmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’ndeki konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Tabii bu ayrılık, aslında sadece bir resmi ayrılıktı. Mevzuat gereği olan bir mesafeydi. Bize asırlar gibi gelse de tarihi süreklilik içinde denizde damla misali olan 979 günlük ayrılığımızın sona eriyor olması, beni asıl bu bakımdan heyecanlandırıyor. Bizim bir değerler dünyamız var ve bu uğurda her mücadeleyi yürütürüz ama hizmetlerimizde asla ayrımcılık yapmadık. İcraatlarımız herkes içindir.

Duygusal anlar: Aşkıma dönüyorum

Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi üzerinden şahsımızı ve dolaylı olarak partimizi yıpratmaya yönelik akla hayale gelmeyecek ahlaksızlıklar sergilediler. Gelmem diyen kim varsa sonunda bir gün Beştepe’nin yolunu öğrendi. FETÖ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadelenin kararlı ve süratli yürütülmemesi halinde başımıza neler gelebileceğini 15 Temmuz’da hep birlikte gördük. Yargı vardır gereği neyse bu yapılacaktır. Zaman zaman arkadaşlarıma söylüyorum önünüze gelip gözyaşı dökenler de olabilir. Acırsak acınacak hale gelebiliriz.

Haberin Devamı

AB’YE ‘GÜLE GÜLE’ RESTİ

(AB’ye) Bugüne kadar açmadığınız şu fasılları açmaktan başka çareniz yok, açarsanız ne ala, açmadığınız takdirde güle güle. Türkiye bunların kapıkulu değildir. Bugüne kadar ne söylendiyse hepsi bunlar yerine gelmiştir.

Bayrağımıza alternatif bir bayrak asla düşünülemez. Biz o paçavralara, o niyetle bakanlara da kusura bakmasınlar o niyetle bakmayız. Gereği ne ise onlara da onu yaparız. İşte o yüzden PYD, YPG, onların kuzey Suriye’deki heveslerini biz kursağında bırakacağız. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

Duygusal anlar: Aşkıma dönüyorum

İsviçre’de önce parlamentonun önüne dev bir pankart asmışlardı. Şakağıma bir silah, tabanca dayamışlardı. Şimdi Zürih Başkonsolosluğumuzun camlarına boyaları fırlattılar ve o çevredeki duraklara ‘Erdoğan’a ölüm’ diye yazılar yazdılar. Peki nerede İsviçre’nin polisi? Türkiye’de İsviçre’nin büyükelçiliğine veya konsolosluğuna, biz böyle bir şeye müsaade eder miyiz? Asla etmedik.

Haberin Devamı

Şunu da tabii burada açık ve net söyleyeyim, yüzde 51,4 bir AK Parti oyu değildir. Yüzde 48,6 da bir CHP oyu değildir. Onun için kimse kimseyi aldatmasın.

Bizim sizlerle olan yol arkadaşlığımız, gönüldaşlığımız öyle pamuk ipliğine bağlı değildir. Şu da bir gerçek ki bugüne kadar bu davaya, partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görmedim.”

Duygusal anlar: Aşkıma dönüyorum

YILDIRIM’DAN ‘EV SAHİBİ’ MESAJI

BAŞBAKAN Binali Yıldırım da konuşmasına “İşte beklenen an Sayın Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız, bugün yuvaya kurucusu olduğu AK Partiye tekrar dönüyor” diye başladı. Yıldırım, “Kendi kurduğunuz evinize, yuvanıza tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Aslına bakarsanız ev sahibine ‘Hoş geldiniz’ demeye de ihtiyaç yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!