Duygulara takılıp kalmayın

Bugün Ay Tutulması meydana geliyor. Koç Burcunda meydana gelen Ay Tutulması yeni bir girişimde bulunmak için pek uygun bir zaman olmadığını işaret ediyor.

Fakat bugün bilinçaltının etkisiyle yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular duyulabilir. Aynı zamanda Terazi Burcunda dolaşan Jüpiter ise duyguların büyümesine ve belirli konulara takılı kalıp çok fazla büyütmeye neden olabilir.

Ay tutulmasının etkileri

Astrolojide Ay anneyi, Güneş ise babayı sembolize eder. Aynı zamanda Güneş, bilinci simgelerken Ay bilinçaltını simgeler.

Güneş Tutulması bilinç düzeyinde meydana gelen büyük değişikliği sembolize ederken Ay Tutulmaları ise kitlenin bilinçaltında meydana gelecek değişikliklerin habercisidir.

Bugün Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra saat 15:00 sularında meydana gelen Ay Tutulmasının kısmi bir tutulma olması bilinçaltının uyanması açısından zayıf bir etkinin meydana geleceğini gösteriyor.

Fakat yine de derinlere gömülmüş, üstü örtülmüş duyguların açığa çıkmasına neden olabilecek olaylar meydana gelebilir.

Türkiye’nin yıldız haritası bu tutulmadan etkileniyor.

Özellikle yargı organları, alınacak kararlar ve düşünce biçimini değiştirici olayların açığa çıkacağını söylemek mümkün.

Özellikle ülkenin genç nüfusu ve çocuklarla ilgili değişimler dikkat çekici olabilir.

Aynı zamanda eğlence sektörü, uluslararası organizasyonlar ve mutluluk anlayışını değiştirebilecek ya da dikkatin mutluluğa yönelmesine neden olabilecek durumlar ortaya çıkabilir.

Yabancı ülkelerin yaşadığı karışıklıklar Türkiye’yi etkileyebilir ve kararlarını değiştirme ihtiyacını ortaya çıkarabilir.

Ay Tutulması en fazla 12-16 Nisan günleri arasında doğmuş olan Koçları etkiliyor.

Ayrıca 15-20 Ekim günleri arasında doğmuş olan Teraziler de bu tutulmanın etkisi altında bulunuyorlar.

Ay Tutulmaları, genellikle kadınların aracılığı ile yaşanılan deneyimleri işaret eder.
Yazarın Tüm Yazıları