Duygular atakta

Bugün öğle saatlerinde Ay Akrep burcuna giriyor ve Kova burcundaki Merkür’ü tetikliyor.

Böylece dikkatin duygulara yöneleceğini ve sert düşüncelerin açığa çıkacağını işaret ediyor. Aynı zamanda düşünceler de duyguları harekete geçirecek ve derinden etkileyen duyguların uyanmasına neden olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise Ay, Balık burcundaki Uranüs’ü harekete geçirecek. Böylece ilginç fikirler uyanabilir ve farklı istekler açığa çıkabilir.

MEKTUPLAR

Sevdiğinizle ilgili çok fazla derin düşünceler içine girmişsiniz. Zaten Jüpiter’in etkisiyle ayrıntılarla çok fazla meşgul olduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak bütün dikkatinizi sevdiğinize yöneltip sorunları büyütmekten vazgeçmeniz gerekiyor. Tabii ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız. Onun yükselen burcu Akrep. Sizin ise Aslan. Yükselen burç biçim kendimizi nasıl ifade ettiğimizi gösteriyor. Ve bu nedenle aranızda bazı anlaşmazlıklar çıkıyor. Özellikle davranışlarınız yüzünden aranızda bazı çatışmalar çıkabilir. Fakat duygusal açıdan çok uyumlu olduğunuzu söylemeliyim. Siz onun davranışlarına bakarak ilişkiyi sorguluyorsunuz. Biraz sabırlı ve anlayışlı davranırsanız, ilişkinizin farklı yönlerini keşfedebilirsiniz. Çünkü birbirinizin düşüncelerini etkileyecek ve değiştireceksiniz.

RUMUZ: FİRUZE



Sizin burcunuz Yay. Geçiş anında doğmuşsunuz. Yani Güneş Oğlak burcuna geçmek üzereyken doğmuşsunuz fakat Yay burcunun son derecesinde kaldığı için burcunuz Yay. Yükselen burcunuz ise Terazi. Bir süredir şanssız bir dönem yaşadığınızı anlatan mektubunuzda özellikle merak ettiğiniz durum, astrolojik açıdan büyük değişimler döneminden geçtiğinizi işaret ediyor. Hem kişisel gezegenler yani Merkür ve Venüs etki almış ve hem akıl, hem de duygularınızı değiştirecek olaylar yaşamışsınız, hem de Satürn döngüsü aynı zamanlara denk gelmiş. Özellikle Ay-Satürn etkileşiminde doğan biri için Satürn döngüsü çok daha etkileyici ve sert olayları işaret eder. Şimdi sizin için daha farklı bir süreç başlıyor. Fakat değiştirici olaylar devam edebilir. Anlamaya çalışırsanız olayları daha kolay yaşarsınız. Aslında öğrenmeye açık birisiniz. Yaşadığınız olaylarla birlikte kendinizi anlamaya çalışın. Böylece aşama yapabilirsiniz.

RUMUZ: A. ÇOLAKOĞLU



Yükselen burcunuz Başak. Bir Kova olduğunuz halde Başak etkisi sizde çok güçlü. Çünkü Güneş, Başak burcunun yönettiği altıncı evde duruyor ve sizin sistemli, titiz ve seçiciçi biri olmanıza neden oluyor. Kova’nın evrensel anlayışı ve özgür duygularını da taşıyorsunuz fakat bu duygular öncelik sıralamasında sizin için daha alt sıralarda bulunuyor. Öncelikle yapılması gereken işlerin tam zamanında ve mükemmel olması gerek. Yani siz Başak gibi davranan bir Kova olmanın ötesine geçiyor ve Başak burcunun sağlık ve hizmet anlayışını kuvvetle içinizde hissediyorsunuz. Tarzınızın ve davranışlarınızın tamamen değiştiği bir süreç içinde bulunduğunuz için geleceğe yönelik yaşam biçiminizde de değişiklik yapacaksınız. Sözünü ettiğiniz taşınma işlemi için gerekli koşulları zaten hazırlamışsınız. Neptün’ün kuruntulu hayallerinden uzaklaşırsanız, bu değişiminizi daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

RUMUZ: YENİLER
Yazarın Tüm Yazıları