Duygu Bal: Şu pislik dünyanın tek çekilir yanı...

Güncelleme Tarihi:

Duygu Bal: Şu pislik dünyanın tek çekilir yanı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 10:04

Survivor yarışmasıyla Türkiye çapında ün yapan Duygu Bal, voleybol kariyerinin sona erdiğini 'kızgın' ifadelerle açıkladı.

Haberin Devamı

Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen voleybolcu Duygu Bal, voleybol kariyerinin sona erdiğini sosyal medyadan duyurdu. Survivor yarışmasıyla büyük ün yapan Bal, Fenerbahçe formalı bir fotoğrafnının yanına yazdığı mesajda, birilerine çok kırgın ve kızgın olduğunu ifade etti. Mesajının bazı bölümlerinde ağır ifadeler de kullanan Duygu Bal, şunları yazdı:

82 BİN TAKİPÇİSİ VAR

"İT GİBİ EMEK VERDİM DE NE OLDU!"
"Bir daha oynamayacak olmak üzücü. Şu spor dünyasında yaşadığım onca haksızlığın çilesini rahmetli anam çekmiştir herhalde. Ben daha televizyonda maç bile izlemem:) Yaşadığım nadir mutlu kareleri anar, bünyesinde ekmeğini yiyerek taraftarı da olduğum kulübü severim. Ne sakatlandım, ne 'aman ben bugün çalışmayayım dedim', it gibi emek verdim de ne oldu; ÇÖP:) Neyse insanlar 'aa voleybolcu kızımız' diye selam veriyorlar seviniyorum, bu güzel. Spor yapmak en büyük bağımlılığım, evet olmazsa olmazım, tutkum, ama voleybol. Çocukları çok seviyorum. Şu pislik dünyanın tek çekilir yanı çocuklar. Onların spora yönelmesi adına herşeyi yaparım ama sporculuk bir meslek değil, onu bilin. Ben de şimdi bir meslek sahibi olup kendi sporumu özgürce yaparak devam edeceğim. Sevgiler.

İşte o mesaj;

Duygu Bal: Şu pislik dünyanın tek çekilir yanı...




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!