“Duvar” Tskm’de Sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

“Duvar” Tskm’de Sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 15:01

TÜRK EDEBİYATI'NIN YAŞAYAN EN ÜRETKEN KALEMLERİNDEN OLAN, MUZAFFER İZGÜ’NÜN “DUVAR” OYUNU, ERDEM ÖKSÜZ’ÜN YÖNETMENLİĞİNDE, YÖN SANAT ATÖLYESİ OYUNCULARI TARAFINDAN SAHNELENDİ.

Türk Edebiyatı’nın yaşayan en üretken kalemlerinden olan, Muzaffer İzgü’nün “Duvar” oyunu, Erdem Öksüz’ün yönetmenliğinde, Yön Sanat Atölyesi oyuncuları tarafından sahnelendi.
Maltepe Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Türk edebiyatının yaşayan çınarlarından Muzaffer İzgü’nün “Duvar” isimli tiyatro oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Oyunda, kendi ülkesinde adaletsiz bir şekilde hapis yatan ve çıktıktan sonra Almanya’ya sığınan bir kişinin, o ülkede cezaevi duvarı işçisi olarak çalışmaya başlaması ve ustasıyla karşılıklı konuşmaları ele alındı. Özgürlük, para, insanca yaşamak, fedakarlık gibi konuların iki insanın hayatları üzerinden anlatılarak irdelendiği iki kişilik oyunu, tiyatro severler beğeniyle izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!