Düşmanlığı noktaladılar

Üç yıldır araları açık olan Deniz Akkaya ile Güzide Duran, geçtiğimiz cumartesi gecesi Papermoon’da baş başa yemek yedi.

Bu buluşmanın nedeni, Akkaya’nın Duran’dan ‘Dishy’ adlı dergisine poz vermesini istemesiydi... Bu konuyu yemekte konuşan iki manken, ardından da buzları erittiklerini kanıtlamak istercesine Ortaköy Anjelique’e gidip geç saatlere kadar eğlendi. Geçtiğimiz günlerde adı, Güzide Duran’dan ayrılan İlker İnanoğlu ile anılan Akkaya, o gece bu söylentilere de böylece yanıt vermiş oldu. İnanoğlu ile aralarında hiçbir şey olmadığını belirten eski manken, Murat Aslan’la ilişkisinin devam ettiğini açıkladı. Öte yandan Güzide Duran cephesinde de sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Ünlü mankene yakın çevreler, onun Hande Yener’in eski sevgilisi Moris Kohen’le üç aydır aşk yaşadığını konuşuyorlar son zamanlarda...

Hem evlilik bitti, hem ortaklık

İrem-Emre Muratoğlu çifti, 3,5 yıllık evliliklerini bitirdi. Sosyetenin en çok rağbet ettiği suşici olan Ortaköy ve Etiler Mayadrom’daki Mori’nin ortağı Emre Muratoğlu’nun, üçüz çocuklarına rağmen eşinden tek celsede boşanması farklı iddiaları gündeme getirdi. Şimdilerde sosyetede, evliliğin Emre Bey’in ortağı Ari Duek yüzünden bittiği konuşuluyor. İddiaya göre İrem Hanım’la Duek, yaklaşık üç yıldır gizli bir aşk yaşıyormuş. Ve yine iddiaya göre bu ilişkiyi onların birbirlerine gönderdikleri mesajlardan öğrenen Muratoğlu, durumu hemen babasına anlatmış. Tekstilci işadamı olan babası da durumu öğrenir öğrenmez avukatı Yağız Dağlı’ya talimat vermiş ve çiftin evliliği geçtiğimiz pazartesi günü tek celsede noktalanmış. Mahkeme sonunda üç çocuğunun velayetini alan Emre Muratoğlu’nun ortağıyla yollarını ayırdığı, bu arada olayların gün ışığına çıkması nedeniyle Ari Duek’in de eşiyle boşanma noktasına geldiği iddialar arasında...

İkinci bebek yolda

Doktor Ergon Mengi’nin küçük oğlu Eren, Ella Mengi ile evliliğini mutlu mesut sürdürüyor. Bu evlilikten bir de çocuk sahibi olan çift, şu sıralar çok heyecanlı... Çünkü Ella Hanım beş aylık hamile. Yaklaşık dört ay sonra aileye minik bir kız daha katılacak. Küçük oğlu sayesinde ikinci kez dede olmaya hazırlanan Ergon Mengi’ye gelince... O, büyük oğlu İlker’in de bir an önce çapkınlığı bırakıp evlenmesi gerektiğini söyleyip duruyor.

Çekmeyin beni

Yasemin Kozanoğlu, önceki gece bir erkek arkadaşıyla Ortaköy Anjelique’teydi... Bir dönem hareketli aşk trafiğiyle magazin gündeminin değişmez simalarından olan ama uzun zamandır sessiz sakin bir yaşam süren Kozanoğlu, çıkışta flaşların patlamasıyla birlikte yüzünü gizlemeye çalıştı.

Esma Sultan’da muhteşem düğün

Rebul’un ortağı Korel Bingöl ile BP Pazarlama Bölümü’nde çalışan Esra Ercan, Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda yapılan muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikahta Esra Ercan’ın şahitliğini Korel Bingöl ile tanışmasına vesile olan işadamı Fehmi Zorlu, Korel Bingöl’ün şahitliğiniyse Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay yaptı. Wera Wang marka gelinliğiyle çok hoş görünen gelin ile Bingöl’ün mutlulukları, düğün boyunca sürekli gülen yüzlerinden okunuyordu. Çift balayı için önce Fethiye Hillside’a, ardından da İtalya’ya gidecek.
Yazarın Tüm Yazıları