"Düşersek onurumuzla düşelim"

Güncelleme Tarihi:

Düşersek onurumuzla düşelim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 13:56

PTT 1’inci Lig’de düşme hattında çırpınan Denizlispor, 1-0 öne geçtiği maçta Vartaş Elazığspor’a deplasmanda 3-1 yenilirken, yönetim faturayı futbolculara kesti.

Haberin Devamı

1-0 öndeyken Leandrinho’nun net bir pozisyonda Recep’e pas vermeyerek takımı ikinci golden ettiğini, kaleci İsmail’in büyük hatalar yaptığını söyleyen Basın Sözcüsü Yasin Özpek, "Göreve geldiğimizden bu yana kendi çocuklarımızla ilgilenmediğimiz kadar takımla ilgileniyoruz. Morallerini yüksek tutmak için futbolculara adeta dadılık yapıyoruz. Yazıklar olsun. İnsan sahada onur mücadelesi verir. Düşersek bile onurumuzla düşelim" dedi.

İlk yarıyı önde kapatan takımı ikinci yarıda savunmaya çekmekle eleştirilen teknik sorumlu Ali Yalçın ise, "Ne yazık ki küme düşmenin en önemli adayıyız" ifadesini kullandı. Kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini dile getiren teknik adam, "Yan toptan yediğimiz talihsiz golle direncimiz kırıldı, sonrasında toparlanamadık. Tablo kötü görünüyor ama kesinlikle pes etmeyeceğiz. Kalan maçlarımızın tamamını kazanmak için mücadele edeceğiz. Her hafta bizim için bir final olacak" dedi. Önceki hafta 3 puanı silinen Denizlispor, 15 puanla 18’inci ve son sırada yer alıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!