Dürüst Amerika yollarında

Gül Dürüst, eğitimine Miami’de devam eden oğlu Kerem’i görmek için yarın Amerika’ya uçuyor.

Önümüzdeki yıl okulunu bitirecek olan Kerem Dürüst’ü çok özlediğini belirten Gül Hanım, kurban bayramına kadar Amerika’da kalacak, bayramda ise oğlunu da yanına alarak İstanbul’a dönecekmiş.

Hayranlarına makyaj yaptı

Tülin Şahin, önceki gün Cevahir Alışveriş Merkezi içinde bulunan YKM’de müşterilere makyaj yaptı. Mağazada satışa sunulan ünlü kozmetik markalarının ürünlerini kullanarak bu konudaki hünerlerini sergileyen ünlü manken, "Bizim için makyaj çok önemli. Hayatımızda çok büyük bir yer kaplıyor. Bu nedenle tüm püf noktalarını da biliyoruz" dedi.

Paşa’nın oğlu albüm tanıttı

Emekli Koramiral Atilla Kıyat’ın müzisyen oğlu Özgür Kıyat, Doğan Müzik’ten çıkardığı "Eskiye Götür Beni" adlı türkü albümünün tanımıtını önceki akşam Hotel Les Ottomans’ın içindeki Q Jazz Bar’da yaptı. Aynı mekanda "Sana Adanmış" adlı fotoğraf sergisini de açan Kıyat, fotoğrafların satışından elde edilecek geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı.

Yeniden sahnede

Mehmet Ali Erbil’in eski kayınvalidesi İffet Erkuvan, uzun bir sessizlik döneminden sonra yeniden ortaya çıktı. Şu sıralar hemen her davette boy gösteren Erkuvan, son olarak Özgür Kıyat’ın albüm tanıtımındaydı. Görünüşe bakılırsa İffet Hanım, birkaç yıl önceki popüleritesini yakalamak üzere!

Gönüllü mankenliğini Sezin yaptı

Mehmet Ali Erbil’in eşi Tuğba Erbil, "Tuğbana" adlı giyim markasının 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonunu Mayadrom Alışveriş Merkezi’ndeki M Square mağazasında satışa sundu. Yeni sezon tasarımlarını bir kokteylle tanıtan Erbil’i bu heyecanlı gününde ünlü dostları da yalnız bırakmadı. Ancak Hamdi-Canan Alkan, Ebru Şallı, Demet Şener, İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin boy gösterdiği tanıtımda Mehmet Ali Erbil’in bulunmaması şaşkınlık yarattı. Öte yandan Erbil’in ilk evliliğinden olan kızı Sezin de Tuğba Hanım’dan desteğini esirgemedi ve Tuğbana marka bir kıyafet giyerek onun gönüllü mankenliğini yaptı.

Mutluluklarına diyecek yok

İspanyol flamenko topluluğu Fuego, önceki akşam TİM Maslak Show Center’da izleyici karşısına çıktı. Ünü tüm dünyaya yayılmış olan grubu izleyenler arasında Cem Hakko ile sevgilisi Ronit Gülcan da vardı. Tüm akşam yüzlerinden gülümseme eksik olmayan ve birbirlerinin ellerini neredeyse hiç bırakmayan ikilinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Ünlüler buluştu

Holiday On Ice ekibinin Park Orman’da sahnelediği Peter Pan gösterisi, ilk akşamında ünlülerin akınına uğradı. Buzda Dans yarışması finalistlerinin tam kadro katıldığı gecede ayrıca Sibel Tüzün-Engin Güven çifti de kızları Elaya Amber’le seyirciler arasındaydı. Demet Akbağ ise oğlu Ali Çika ve Fulya Terim’le gelmişti Park Orman’a... Peter Pan’ın Türkçe dublajında Wendy karakterini seslendiren Dolunay Soysert de ilk gösteriyi kaçırmadı.

Kışlık açıldı

Son beş yıldır Bodrum-Türkbükü’nün en iyi canlı müzik yapan mekanı olan Güverte, kış sezonunu geçtiğimiz hafta İstanbul’da açtı. Ortaköy’deki Jass Lounge’ın yerinde hizmet vermeye başlayan Güverte İstanbul’da, kış ayları boyunca her cumartesi akşamı Ferhat Göçer sahne alacak.
Yazarın Tüm Yazıları