Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na tepki

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbekten Hacıosmanoğluna tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 12:38

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Galatasaray'ın hocasını kurtarmak için bizim maçımızda operasyon yapıldı" sözlerine sert bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakemlerin 4 saat statta rehin tutulduğu Trabzonspor-Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Futbol Federasyonu'nda kendini federasyon başkanından daha etkili gören insanlar var. Galatasaray'ın hocası da onların kardeşi konumunda. Kardeşini korumak için Trabzonspor'a bu operasyonu yaptı" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki gösterdi.

Dumankaya ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özbek, Trabzonspor-Gaziantepspor maçında yaşananlar ve Hacıosmanoğlu'nun sözleriyle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

Dursun Özbekten Hacıosmanoğluna tepki
"FUTBOLU YEŞİL SAHADA OYNAMAK İSTİYORUZ"
"Orada hoş olmayan olaylar gelişti. Özellikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray maçıyle ilgili yorumları tasvip etmiyorum. Ayrıca oradaki hakemlere yönelik söylemler, Türk futboluna katkı verecek şeyler değil. kadınlarla ilgili açıklamasının yanlış olduğunu kendisi de fark etti. Galatasaray sporu sahada yapmak isteyen bir kulüp. Futbolu yeşil sahada oynamak istiyoruz ve yeşil saha dışındaki polemiklere girmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Dursun Özbekten Hacıosmanoğluna tepki
"ALLAH AŞKINA ŞU İBRAHİMOVİÇ'İ GÜNDEMDEN DÜŞÜRÜN!"
Bu arada imza töreninde bir gazeteci, sponsor firmanın yetkisiline, "Transferlere de sponsor olacak mısınız? Mesela İbrahimovic'e?" sorusunu yöneltince Dursun Özbek sinirlendi. Galatasaray Başkanı, "Allah aşkına şu İbrahimovic'i gündemden düşürün! Bizim takımımız 4 yıldızlı takımım. Ben ısıtılıp ısıtılıp bu İbrahimovic'in gündeme getirilmesine karşıyım" diyerek kızgınlığını dile getirdi.

BAKMADAN GEÇME!