Dursun Özbek Kadıköy'e gidecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbek Kadıköye gidecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 12:37

Galatasaray'ın Beyoğlu'nda yeni hizmete soktuğu GS Store mağazasının açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Dursun Özbek, Pazar günü Kadıköy'de oynanacak derbiye 'şartlar oluşursa' gitmek istediğini söyledi. Öte yandan mağaza açılışına davetli olan eski başkanlardan sadece Adnan Polat açılışa katılmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nün Beyoğlu'ndaki 10 katlı yeni GS Store mağazasının açılışı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gitmek istediğini söyledi. Özbek, "Pazar günü çok önemli bir derbi var, dostluk içinde geçeceğini ümit ediyorum. Türk futbolunu geriye götüren faaliyetlerden arınmamız lazım. Pazar günü dostluk içinde oynanacak bir derbi olacak. Derbiye gitmek istiyorum, şartların oluşmasını bekliyorum. Davet beklemiyorum, bir iki tane husus var, onların oluşmasını bekliyorum" dedi.

Eski başkanların mağaza açılışına katılmasının hatırlatılması üzerine ise Özbek, "Başkanlar bu kulübün bu seviyeye gelmesi için hizmet etmiş. Hayatta olan tüm başkanları davet ettim, birçoğu geldi. Birlik beraberlik mesajıdır bu. Galatasaray bir bütündür. Bugüne gelmemizde emekleri çok yüksektir. Gelenlere çok teşekkür ediyorum, gelmeyenlerin de mazereti vardır" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Mağaza açılışına sarı kırmızılı kulübün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal, Faruk Süren ve Mehmet Cansun katılırken Adnan Polat'ın katılmaması dikkat çekti.

Eski başkanlardan Ünal Aysal ise yaptığı kısa açıklamada "Galatasaray'a kırılamazsınız. Yeni seçilmiş bir yönetim var ve bir şeyler yapmak istiyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!