Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye için hizmet etmeye talibiz

Güncelleme Tarihi:

Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye için hizmet etmeye talibiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 16:41

Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye için hizmet etmeye talibiz

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Hakan Durmuşoğlu, 2023-2053-2071 hedef ve vizyonlarına ulaşmak, ülkeye, halka hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.

24 Haziran Seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan İnşaat Mühendisi Hakan Durmuşoğlu, teşkilatlarla tanışma, bütünleşme ve hizmet için destek çalışmalarına başladı. AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ve teşkilat üyelerini ziyaret eden milletvekili Aday Adayı Hakan Durmuşoğlu, teşkilat üyeleriyle tanıştı, milletvekili aday adaylığı sürecinde halka hizmet davasında yürüteceği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vatan, hizmet sevdalısı Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmaktan gurur ve onur duyduklarını ifade eden Durmuşoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hizmet yolu hepimize ışık tutmaktadır. AK Parti ailesi olarak kenetlendik, büyük Türkiye’ye odaklandık. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin bekası için çok önemli. Cumhurbaşkanlığı sistemine tam geçişin sağlanacağını bu tarih, Türkiye’de yeni bir dönemin kapısını aralayacak. Çok çalışacağız, sahada halkımızla bu zamana kadar olduğu gibi yine kucaklaşacağız. AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı süreci dahi büyük sorumluluk gerektiriyor. Bu süreçte aday olalım veya olmayalım kapı kapı dolaşıp, halkımızla kucaklaşmaya, gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ise Hakan Durmuşoğlu’na aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!