Durmazlar, Bursaspor Basketbol takımına sponsor oldu

Güncelleme Tarihi:

Durmazlar, Bursaspor Basketbol takımına sponsor oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 15:46

Durmazlar, Bursaspor Basketbol takımına sponsor oldu

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/BURSA, (DHA)- DURMAZLAR A.Ş., Bursaspor Basketbol takımına 3 yıllığına sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması 'Bursaspor Durma Süper Lig Yolun Sonunda' sloganıyla Barış Spor Salonu’nda törenle imzalandı.
Bursaspor’un Basketbol 1'inci Ligi’ndeki ilk yılında, kulübe en büyük katkıyı Durmazlar A.Ş. verdi. İmza törenine, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Amatör Şubeler Sorumlusu Sezer Sezgin, Durmazlar Makine A..Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Nilüfer Belediyesi meclis üyesi Atakan Çorbalı katıldı.
BURSASPOR’A HAYIRLI OLSUN
Protokolün imzalanmasından sonra bir konuşma yapan Durmazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Bursaspor'u sevenlerini selamladığını belirtirken "15 Temmuz'da şehit düşen kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başkan Ali Ay ile birlikte bugün 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. Hedefimiz Basketbol 1'inci Ligi'nden Süper Lige kadar, çıkarmak. Desteğimiz hayırlı olsun" dedi.
ALİ AY: BURSASPOR BU KENTİN MARKASI
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, sözlerine 15 Temmuz şehitlerini anarak başladı. Başkan Ay, Salı günü Cumhurbaşykanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirterek, "Rio Olimpiyatlarında Türkiye’nin madalya sıralamasında 32'nci Sırada olmasına Cumhurbaşkanımız çok üzülmüş. Bizler harcamaları vergiden düşemiyoruz deyince, Spor Bakanımızla birlikte harcamaları vergiden düşürme sözü verdi. Sanıyorum bundan sonra kulüpler daha çok yatırım yapar" diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
KAZANINCA HERKES MUTLU
"Bursaspor şehrin en önemli markası. Yenince, kazanınca herkes mutlu oluyor. Bursaspor, Avrupa’ya açılınca kentteki işlerde artıyor. Otelcisi, lokantacısı, taksicisine kadar herkes kazanıyor. Bizler Buğraş veriyoruz. Bizim her zaman yanımızda olan Durmazlar ailesine teşekkür ediyoruz. Maalesef, Bursa’da Bursaspor’a sahip çıkan aile sayısı bir elin parmağını geçmeyecek aile var. Bu saının artmasını arzuluyorum. Diğer kulüplerin futbolda 500-600 milyon TL’lik bizim ise 80 milyon TL'lik bütçemiz var. Bizler bu takımlarla mücadele ediyoruz. Durmazlar ailesine katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. 3 yıl basketbol takımımızın sponsorluğunu yapacak. Bursaspor adına Durmazlar ailesine çok teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!