Dura dura oynadılar

Güncelleme Tarihi:

Dura dura oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 00:00

48 taç, 28 faul, 21 ofsayt ve 12 korner atışının kullanıldığı karşılaşmada oyun ortalama 49.5 saniyede 1 durmuş oldu. Oyunun bu kadar çok duraklaması izleyenleri isyan ettirirken, Güiza en çok ofsayta düşen (5 kez) futbolcu oldu.

FENERBAHÇE-Sivasspor maçı, duraklamalarının çokluğu ile tarihe geçti. Karşılaşma, çeşitli nedenlerle o kadar çok durdu ki, izleyenler isyan etmekten kendilerini alamadı. 4 Eylül Stadı’ndaki mücadelede oyun toplam 109 defa durdu. Bunların 48’i taç (31 Fenerbahçe-17 Sivas), 28’i faul (16 Sivas-12 Fenerbahçe), 21’i ofsayt (13 Sivas-8 Fenerbahçe) ve 12’si korner (6 Sivas-6 Fenerbahçe) atışıydı. Böylelikle oyun ortalama 49.5 saniyede 1 duraklamış oldu. Karşılaşmada en çok ofsayta düşen futbolcu ise, Fenerbahçeli Güiza (5 kez) oldu.

"Beşiktaş’ı yenmek çok zevkli olacak"

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamalarda, finale çıktıkları için çok sevinçli olduklarını dile getirirken ilginç ifadeler kullandılar:

Selçuk: Bu kupayı almak artık boynumuzun borcu oldu. Çok üzdük bu sezon taraftarımızı. Finaldeki rakibimizin Beşiktaş olmasını istiyorum. Kupayı onların elinden almak daha çok zevk verir.

Roberto Carlos: Maçtan önce çok heyecanlıydım çünkü Fenerbahçe’de bir kupa kazanmayı çok istiyorum. O yüzden gece hiç uyuyamadım. Ben bugüne dek ne zaman final oynadıysam, hepsini kazandım. Fenerbahçe’de de kazanacağıma inanıyorum.

Volkan Babacan: Sivassporlu bazı futbolcuların yaptığı açıklamalar bizi hırslandırdı. Onlara, Fenerbahçe olduğumuzu gösterdik.

Gökhan Emreciksin: İlk defa 11’de oynadım, performansım fena değildi. Maç boyunca bizim yakaladığımız pozisyonlar daha fazlaydı. Hedefimiz finaldi, bunu başardığımız için çok mutluyum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!