Dünyanın en prestijli Golf Turnuvası Turkish Airlines Open yarın başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en prestijli Golf Turnuvası Turkish Airlines Open yarın başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 15:35

Dünyanın en prestijli Golf Turnuvası Turkish Airlines Open yarın başlıyor

Haberin Devamı

FAİK GÜRSES / BELEK (ANTALYA),(DHA) - DÜNYANIN üst düzey golfçülerini biraraya getiren Turkish Airlines Open, Belek'te yarın start alacak.

Aralarında Victor Dubuisson, Lee Westwood, Fabrizio Zanotti, Brandon Stone, Andy Sullivan gibi golfün iddialı isimlerinin yanısıra Türkiye'den Leon Açıkalın, Mutlu Güner ve Ali Altuntaş da bu büyük turnuvaya iştirak edecek.

109 golfcü Belek'te şampiyon olabilmek ve en büyük para ödülünün sahibi olabilmek için yarışacak.

AĞAOĞLU: "İLK VURUŞU HEYECANLA BEKLİYORUZ"

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Turkish Airlines Open'in artık geleneksel bir Türkiye Turnuvası haline geldiğini belirterek ''Tüm hazırlıklar tamamlandı. İlk vuruşu heyecanla bekliyoruz'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Türkiye'nin dünyada önde gelen bir organizasyon ülkesi olduğuna dikkat çekerek ''Yurt dışında olumsuz propagandaya rağmen herkes Belek'e koştu. Bu da bizim için gurur verici bir olaydır'' diye konuştu.

YABANCI BASININ İLGİSİ BÜYÜK

Golfte Dünya'nın gözünü Belek'e çevirdiği bu büyük turnuvayı takip etmek üzere 50'yi aşkın yabancı basın mensubu da Belek'e geldi. Ayrıca Türk gazetecilerle birlikte Turkish Airlines Open'ı izleyecek medya mensubu sayısı 100'ün üzerine çıktı.

MİLYARLAR İZLEYECEK

Golf'ün en büyük turnuvaları arasında gösterilen Turkish Airlines Open'ı Eurosport kanalı canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca İngiliz Sky TV ve uluslararası birçok kanal canlı olarak milyarlarca izleyiciye ulaştıracak. İngiltere'nin en önde gelen golf yazarları da Belek'e akın etti. Daily Mail, Indepentent, Daily Star, Evening Post ve Sun gibi İngiltere'nın en yüksek tirajlı gazetelerinin golf yazarları da Belek'te turnuvayı izlemek üzere Antalya'ya geldi.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!