Dünyanın en iyi çalışmalarını ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en iyi çalışmalarını ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 10:24

64. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, Digital Craft, Film Craft, Radio ve Creative Effectiveness Lions kategorilerinde dünyanın en iyi çalışmalarını ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Cannes Lions Festivali’nde, Digital Craft, Film Craft, Radyo ve Creative Effectiveness Lions kazananları birinci sınıf yaratıcılığı kutlamak için bir araya geldi.

Creative Effectiveness kategorsinde 172 başvurudan Grand Prix ile birlikte 5 Altın, 7 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 21 Aslan verildi. The Art Institute of Chicago için Leo Burnett Chicago tarafından yapılan ‘Van Gogh’s Bedrooms: Let Yourself In' çalışmasına Grand Prix verildi.

Digital Craft kategorisinde 924 başvurudan Grand Prix ile birlikte 6 Altın, 11 Gümüş ve 19 Bronz toplam 37 Aslan ödül verildi. Analog London/ W&N Studio, London tarafından Björk için yapılan‘Real-Time Virtual Reality Experience for Björk’s Notget VR' işi ile Grand Prix aldı. 

Radyo kategorisinde 1483 başvurudan Grand Prix ile birlikte 7 Altın, 22 Gümüş ve 33 Bronz olmak üzere toplam 63 Aslan verildi. Ogily&Mather Johannesburg tarafından KFC için yapılan 3 farklı uygulama; 'Repeat the Punchline,' 'Long Red Thin Shape' ve 'No One Cheerses’ ile Grand Prix aldı. 

Haberin Devamı

Film Craft'da 2490 başvurudan Grand Prix ile birlikte 17 Altın, 33 Gümüş ve 52 Bronz  olmak üzere toplam 103 Aslan ödül verildi. The Blaze Iconoclast, Culver City tarafından The Blaze - Territory’ çalışması Grand Prix aldı.

Son olarak, Cyber ​​Young Lions yarışmasının kazananları açıklandı; 

Altın Aslan: Youngdogs Netherlands, The Netherlands'dan Michael Phillips and Scott Kooken  

Gümüş Aslan: Zenith Danimarka'dan Casper Mandrup and Fie Lyster


Bronz Aslan: Wunderman Buenos Aires, Argentina'dan Martina Gonzalez Calderon and Matias Paglieri

BAKMADAN GEÇME!