Dünyanın en hızlı micro SD kartı

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en hızlı micro SD kartı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 09:02

SanDisk, dünyanın en hızlı transfer hızına sahip yeni nesil microSD kartını tanıttı.

Haberin Devamı

SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II sayesinde kullanıcılar; aksiyon kameralarından, insansız hava araçlarından ve akıllı telefonlarından devasa video dosyalarını oldukça hızlı sürede depolayabiliyor.

SanDisk Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal yaptığı açıklamada, "Aksiyon kameraları günümüzde dijital görüntüleme alanında en hızlı gelişen segmentken, İHA'lar (insansız hava aracı-Drone) giderek daha da çok rağbet görüyor ve insanların daha yüksek kapasiteli, daha kaliteli 4K ultra HD içerikler yakalayabilecekler fırsatlar sunuyor. Bizler bu kartı özellikle hacimleri dosyalar göndermek için daha hızlı çözümler arayan tüketiciler için tasarladık" dedi.

64GB ve 128GB kapasiteleriyle sunulan bu yeni kart, 275MB/s kareye kadar hızıyla yüksek kaliteli içerikleri hızlıca gönderebiliyor. Sınıf 10 ve UHS Hız Sınıfı 3 (U3) özelliklerine sahip SanDisk Extreme PRO UHS-II microSD kart, en son model aksiyon kameralarında, İHA'larda ve akıllı telefonlarda Full HD and 4K Ultra HD video görüntüler yakalamak için geliştirilen bir ürün. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!