"Dünyanın en güzel stadı olacak"

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en güzel stadı olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2013 10:44

Bandırma Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin Eken Prestij Otel'de düzenlediği 'Feda' gecesine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada iyi günlerin Beşiktaş'ı beklediği müjdesini verdi.

Başkan Fikret Orman, "Zor bir sürecin sonuna geldik. Sezon bitimiyle birlikte Beşiktaş'ta bir daha para konuları konuşulmaz. Beşiktaş rayına oturmuş vaziyettedir. Önümüzde aydınlık günler var. Tünelin sonundaki ışık artık görünmeye başladı. Camiamız son yıllardaki moral bozukluğunu artık üzerinden atsın, iyi günler bizi bekliyor" dedi.

"DÜNYANIN EN GÜZEL STADI OLACAK"

Beşiktaş İnönü Stadı'nın bu ay sonu inşaatına başlanacağını açıklayan Orman, "Yeni bir stat yapacağız. Yapacağımız stat Türkiye'nin değil dünyanın en güzel stadı olacak" diye konuştu.

Ülke genelinde 108 adet taraftar derneği bulunduğunu anımsatan Orman, Bandırma Taraftar Derneği'nin yerinin çok ayrı olduğunun altını çizdi.

VOLEYBOLCULARI KUTLADI

Orman, konuşmasının ardından Karabük'te yapılacak Voleybol 3.Ligi'ne terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün bayan sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bandırma Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Ziya Özsoy ve Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hakan Bor, ülke sporuna yapmış olduğu katkılarından dolayı Fikret Orman'a teşekkür plaketi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!