Dünyadan magazin

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan magazin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 17:17

Haberin Devamı

Öp evladım
Antonio Banderas, ıspanya’daki Malaga Üniversitesi’nde onursal doktora belgesini aldı. Ünlü aktör, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “elimi öpebilirsiniz” deyince üniversite öğrencileri gülme krizine girdi. Banderas, mezuniyet kıyafeti içinde kendisini “sultan” gibi hissettiğini söyledi.

Test sürüşü    
Heidi Klum ve eşi Seal, yeni aldıkları otomobili Kaliforniya sokaklarında test etti. Sürücü koltuğuna oturan Klum’un rahat tavırları, aracı beğendiğinin işaretiydi... 

Markette keşfedildi 
Bugüne kadar Vogue, Harper’s Bazaar, W, Cosmopolitan gibi birçok ünlü derginin kapağını süsleyen ıtalyan güzel Bianca Balti, son olarak Intimissimi markası için poz verdi. Öğrencilik yıllarında harçlığını çıkartmak için işe başladığı süpermarkette keşfedilen ve şimdi en çok iş yapan modellerden biri olan 26 yaşındaki Balti, son pozlarıyla yine nefesleri kesti.

Haberin Devamı

ılk romanı hazır   
Amerikalı oyuncu Hilary Duff’ın “Elixir” adını verdiği ilk romanı hazır. 12 Ekim’de piyasaya çıkacağı açıklanan kitap, babasının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından olayı çözmek üzere harekete geçen genç kızın hikâyesini anlatıyor.

Vampir etkisi
2009 ve 2010’da Amerika’da doğan bebeklere verilen isimler üzerinde yapılan bir araştırma, ilginç bir sonucu ortaya koydu. Son iki yılda bebeklere en çok “Twilight” (Alacakaranlık) serisinin başlıca karakterleri Isabella, Jacob ve Edward’ın isimleri verildi. Vampir ailesinin soyadı ‘Cullen’ bile 297 bebeğin ismi oldu. “Twilight”ı genç şöhretler Miley Cyrus ve Jonas Brothers’ın isimleri takip etti.

Anneme ne mi aldım?
Rachel Bilson, seks terapisti olan annesi Janice Bilson’ın ofisine girerken görüntülendi. Anneler Günü hediyesini vermek için annesini işyerinde ziyaret eden 28 yaşındaki genç oyuncu, ona ne hediye ettiği sorusuna “Annem muhteşem biri, ona çok güzel bir şey aldım” yanıtını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!